Quote (BjNsux @ Fri, Oct 2 2009, 11:00pm)
Kurwa, co ty mi tu z jakimś rl wyjeżdzasz? Pierdoli mnie to, jaki jestes w rl, bo nie mam i nie bede mieć z tobą w rl zadnego kontaktu (mam nadzieję, bo jak to Rogh ładnie ujął, nikt nie lubi gówna na podeszwie). Czytaj ze zrozumieniem. U ciebie po prostu pracują te same resentymentalne mechanizmy, czyli odwracanie kota ogonem. I nie dziw sie azurowi, on zapewne też ma czuły zmysł powonienia.
Nie zamierzam mieć z tobą w rl kontaktu, bo nie lubie zadufanych w sobie gówniarzy. Z azurem przyjaźnić się również nie zamierzałem. Chciałem tylko sprawdzić, czy będzie w stanie bluzgać mi w twarz. Nie był. Podobnie jak nie byłbyś w stanie ty i cała reszta.
Btw, jesteś intelektualnym zerem. Ja wyjeżdżam z normalnym argumentem. Nie jest on pierwsza klasa, ale jest to fakt, który może kilka osób potwierdzić. Twój jedyny argument brzmi: jesteś gównem. Ty masz się za inteligentnego?
Quote (unstoppable_one @ Fri, Oct 2 2009, 11:00pm)
Twoim oponentom chodzi chyba głównie o to, że w swej atencyjności prezentujesz nader często chujowy poziom humoru, co od dłuższego czasu ich irytuje

A powiedz tak szczerze. Co oni sobą reprezentują? Dostosowuje się poziomem do tej sekcji, a nie ona do mnie

Quote (RoGh @ Fri, Oct 2 2009, 11:04pm)
Skonczcie pisac bo DrumAndBase nie pojdzie spac, juz raz sie przeciez zegnal, ale nadal go wywolujecie do tablicy i przez to zajscie jest pewnie mocno zdezorientowany, dosc juz mu mącicie w internetowym zyciu, nie wplywajcie tez na kondycje fizyczna i psychiczna w real life!
Internetowe życie nie istnieje. No może poza waszą chorą wyobraźnią. O moją kondycje psychiczną się nie martw. Nie ucierpi od rejdżu 17-latków
This post was edited by DrumAndBase on Oct 2 2009 03:07pm