d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska >
Poll > Macieye 2009, Faworyci > Ankieta Oficjalna
Prev1161718192058Next
Closed New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 3.02
Oct 2 2009 02:58pm
Quote (DrumAndBase @ Fri, Oct 2 2009, 09:57pm)
Nie widziałeś mnie w rl, nie gadałeś ze mną, piwa się razem nie napiliśmy, więc co ty wiesz kim jestem? Myślisz, że jesteś fajny, bo gnoisz każdego w internecie? Jest taka pewna prawda, że największe e-kozaki w rl są totalnymi cipami i odbijają to sobie w necie. Taki kurwa azurek. Do mnie szczekał. Do dziewczyny potrafił wypisywać smsy, że jestem kurwą, a jak stałem obok i mógł mi to powiedzieć w oczy, albo pogadać i przeprosić, to podkulił uszy i uciekł. Niech sobie płacze co chce, ale uciekł. Takich gnojków jest tu cała masa i powiedz mi? Mam się nimi przejmować? Rl>jsp. Tu może mnie mieszją z błotem. W rl niemal żaden nie byłby taki cwany. I nie chodzi o to, że prałbym kogoś po pysku, bo nie jestem pojebany. Jakby ze mną pogadał normalnie 10 minut, to skończyłyby mu się argumenty.

mam cie na hita :D sialalala :DDD
Banned
Gold: 0.01
Warn: 90%
Oct 2 2009 02:58pm
Quote (DrumAndBase @ Fri, Oct 2 2009, 08:26pm)
Jak to napisałem w innym temacie. Choćbyś zjadł kupe przed kamerką, nie skłonisz tym moich fanów, do zmiany wybrańca ;)

Za mocno mnie "kochają"

pfff
gdy ja robiłem prawdziwy rejdz ty srałeś wtedy w nocnik...

wiec wyjdz prosze, pamietam jak mnie tez hejtowałeś
i wtedy to ja wygrałem i wygrywać będe, jestem legendą a legenda powruci !
Quote (SirDudas @ Fri, Oct 2 2009, 08:59pm)
voted for lucek

dobra robota synu.

This post was edited by Lucek333 on Oct 2 2009 02:59pm
Member
Gold: 14,919.00
Oct 2 2009 02:59pm
Quote (Hastner @ Fri, 2 Oct 2009, 20:36)
To mods: I paid for this topic and serious business is doing right here. Please, don't close it.

Wybory na pleba roku zbliżają się nieuchronnie.
Pragnę poznać waszych faworytów, godnych dostąpienia tego niewątpliwego zaszczytu.
Ze względu na skromną ilość opcji możliwych do zawarcia w ankiecie, wybrałem osoby, które według mnie najbardziej zasługują na to wyróżnienie.
Zapraszam do głosowania.

Na prośbę ludu, do ankiety został dodany michald13.

http://forums.d2jsp.org/index.php?showtopic=35818138&f=230

voted for lucek
Member
Gold: 0.00
Oct 2 2009 02:59pm
ciekawe rzeczy wypisujecie
Banned
Gold: 0.00
Warn: 10%
Oct 2 2009 03:00pm
Quote (DrumAndBase @ Fri, 2 Oct 2009, 22:57)
Nie widziałeś mnie w rl, nie gadałeś ze mną, piwa się razem nie napiliśmy, więc co ty wiesz kim jestem? Myślisz, że jesteś fajny, bo gnoisz każdego w internecie? Jest taka pewna prawda, że największe e-kozaki w rl są totalnymi cipami i odbijają to sobie w necie. Taki kurwa azurek. Do mnie szczekał. Do dziewczyny potrafił wypisywać smsy, że jestem kurwą, a jak stałem obok i mógł mi to powiedzieć w oczy, albo pogadać i przeprosić, to podkulił uszy i uciekł. Niech sobie płacze co chce, ale uciekł. Takich gnojków jest tu cała masa i powiedz mi? Mam się nimi przejmować? Rl>jsp. Tu może mnie mieszją z błotem. W rl niemal żaden nie byłby taki cwany. I nie chodzi o to, że prałbym kogoś po pysku, bo nie jestem pojebany. Jakby ze mną pogadał normalnie 10 minut, to skończyłyby mu się argumenty.

Kurwa, co ty mi tu z jakimś rl wyjeżdzasz? Pierdoli mnie to, jaki jestes w rl, bo nie mam i nie bede mieć z tobą w rl zadnego kontaktu (mam nadzieję, bo jak to Rogh ładnie ujął, nikt nie lubi gówna na podeszwie). Czytaj ze zrozumieniem. U ciebie po prostu pracują te same resentymentalne mechanizmy, czyli odwracanie kota ogonem. I nie dziw sie azurowi, on zapewne też ma czuły zmysł powonienia.

This post was edited by BjNsux on Oct 2 2009 03:00pm
Banned
Gold: 1,236.51
Warn: 30%
Quote (Lucek333 @ Fri, 2 Oct 2009, 21:58)
pfff
gdy ja robiłem prawdziwy rejdz ty srałeś wtedy w nocnik...

wiec wyjdz prosze, pamietam jak mnie tez hejtowałeś
i wtedy to ja wygrałem i wygrywać będe, jestem legendą a legenda powruci !

teraz nie wiem dlaczego nie bralem cie pod uwage przy glosowaniu.
Banned
Gold: 85.00
Quote (DrumAndBase @ Fri, Oct 2 2009, 10:57pm)

Twoim oponentom chodzi chyba głównie o to, że w swej atencyjności prezentujesz nader często chujowy poziom humoru, co od dłuższego czasu ich irytuje ;)
Member
Gold: 13,810.00
Quote (DrumAndBase @ Fri, Oct 2 2009, 08:50pm)

Nieco ponad 1/3 sekcji mnie nienawidzi. To są moi zadeklarowani hejterzy. Reszta ma wyjebane na to co piszę i dzieli swoje głosy na pozostałych uczestników konkursu. Żebym nie zdobył pod koniec roku tej nagrody, musiałbym chyba nie pisać na tej sekcji i murzyn musiałby się bardzo postarać. Tylko on ma tyle atencji i taką oddaną rzesze fanów, żeby mi tu zagrozić ;) Reszta to płotki. Gn

:rofl: :rofl: :rofl:

triple.
Member
Gold: 28,575.00
Oct 2 2009 03:04pm
Skonczcie pisac bo DrumAndBase nie pojdzie spac, juz raz sie przeciez zegnal, ale nadal go wywolujecie do tablicy i przez to zajscie jest pewnie mocno zdezorientowany, dosc juz mu mącicie w internetowym zyciu, nie wplywajcie tez na kondycje fizyczna i psychiczna w real life!
Banned
Gold: 2.20
Warn: 20%
Oct 2 2009 03:06pm
Quote (BjNsux @ Fri, Oct 2 2009, 11:00pm)
Kurwa, co ty mi tu z jakimś rl wyjeżdzasz? Pierdoli mnie to, jaki jestes w rl, bo nie mam i nie bede mieć z tobą w rl zadnego kontaktu (mam nadzieję, bo jak to Rogh ładnie ujął, nikt nie lubi gówna na podeszwie). Czytaj ze zrozumieniem. U ciebie po prostu pracują te same resentymentalne mechanizmy, czyli odwracanie kota ogonem. I nie dziw sie azurowi, on zapewne też ma czuły zmysł powonienia.

Nie zamierzam mieć z tobą w rl kontaktu, bo nie lubie zadufanych w sobie gówniarzy. Z azurem przyjaźnić się również nie zamierzałem. Chciałem tylko sprawdzić, czy będzie w stanie bluzgać mi w twarz. Nie był. Podobnie jak nie byłbyś w stanie ty i cała reszta.

Btw, jesteś intelektualnym zerem. Ja wyjeżdżam z normalnym argumentem. Nie jest on pierwsza klasa, ale jest to fakt, który może kilka osób potwierdzić. Twój jedyny argument brzmi: jesteś gównem. Ty masz się za inteligentnego?

Quote (unstoppable_one @ Fri, Oct 2 2009, 11:00pm)
Twoim oponentom chodzi chyba głównie o to, że w swej atencyjności prezentujesz nader często chujowy poziom humoru, co od dłuższego czasu ich irytuje ;)

A powiedz tak szczerze. Co oni sobą reprezentują? Dostosowuje się poziomem do tej sekcji, a nie ona do mnie ;)

Quote (RoGh @ Fri, Oct 2 2009, 11:04pm)
Skonczcie pisac bo DrumAndBase nie pojdzie spac, juz raz sie przeciez zegnal, ale nadal go wywolujecie do tablicy i przez to zajscie jest pewnie mocno zdezorientowany, dosc juz mu mącicie w internetowym zyciu, nie wplywajcie tez na kondycje fizyczna i psychiczna w real life!

Internetowe życie nie istnieje. No może poza waszą chorą wyobraźnią. O moją kondycje psychiczną się nie martw. Nie ucierpi od rejdżu 17-latków ;)

This post was edited by DrumAndBase on Oct 2 2009 03:07pm
Go Back To Polska Topic List
Prev1161718192058Next
Closed New Topic New Poll