Quote (Pozdrawiam @ 7 May 2018 00:56)
Z tego, co kojarze, to grales w jakims amatorskim klubie, wiec troche selfown xdd
Co do sedziowania to byl dzis jakis kryminal, choc mi sie morda ucieszyla przy tym golu po faulu, bo nawiazujac do ostatnich wydarzen to troche ironia losu :D Oczyfko zaraz potem kalosz uniewaznil gola, bo doszukal sie spalonego. No i brka z beutrageno, ktory stwierdzil ze czerwo dla roberto spoko, ale bejl to najwyzej zolta mogl dostac
Z tego co kojarzę, to pisałem też, że każdy użytkownik tego forum jest debilem, więc ¯\_(ツ)_/¯
Poza tym, jak sam zauważyłeś, nigdy nie był to jakiś super poziom i gra za dobry hajs (chociaż przez moment wydawało mi się, że Boga za nogi złapałem). Bawi mnie tylko fakt, że ludzie oglądają z wypiekami na twarzy, emocjonują się, a wynik i tak jest wypaczony przez sędziów. Oglądam piłkę, bo lubię czasami popatrzeć sobie na fajne bramki, a sam nie mam już możliwości haratania, ale już dawno przestałem się tym emocjonować. Nie kibicuję żadnej drużynie, a najbardziej bawią mnie kibice polskiej ligi, którzy wmawiają sobie, że mecze nie są już kupowane.