Quote (Verius @ Jul 17 2010 06:11pm)
Nie tylko ty tak miales, forum lola jest pelne takich nieszczesnikow, a nawet ja sam tak do wczoraj mialem. Nawet ludzie z riota mowia ze rozwiazanie jest tylko jedno, wchodz do kolejki w 2 osoby z kolega, 2 myslacych graczy ma juz duza szanse wygrac nawet z teamem retardow, w dodatku jeden z was moze wziasc tanka, a drugi jakiegos carry typu asze/ezreal/tristrana i szybko wrocisz do ratingow dla ludzi z przynajmniej jedna reka. Dopoki gralem sam przegrywalem prawie wszystko, chociaz praktycznie w kazdej grze mialem staty typu 15/3. Zaczelem grac we 2 i powoli pne sie do gory, wczoraj wygralismy gre w ktorej dwoch idiotow z naszego teamu dalo szenowi 10 killi na samym poczatku. Mimo ze szen byl niesmiertelny i zginal tylko raz, reszta jego teamu ssala - musisz pamietac ze drugi team to najczesciej tez banda debili z jednym dobrym pechowcem.
ostatnio też miałem defeat, cuz 4v5, jak dobrze nam szło w pewnym momencie miałem 22/0/cośtam, ale spadłem na 23/4 albo 3 nie pamiętam.
znane mi są takie defeaty, w swej karierze rozegrałem już z 700+ gier..
Quote (Shald @ Jul 17 2010 04:44pm)
omg co gre mialem wlasnie ;D
wyfeedowalem sie morgana, ok 400 ap + guardian angel itd itd, wbijalem normalnie w team przeciwnika z tarcza, ulti i tylko flash jak probowali uciec

fajny widok jak caly team przeciwnika stoi zestunowany
a wlasnie - jakie chary sa najlepsze do pushowania laneow? widzialem wlasnie ze yi kozacko nsizczy wieze, i w sumie gdyby nie on to bysmy przegrali ta gre z 25 killowa przewaga :@
na push jest dobry:
Heim
Sivir
Yi
Udyr
Rammus
Anivia ( jeśli chodzi o miniony )
Mundo
Quote (Ofner @ Jul 17 2010 04:09pm)
jak nie 3 tanków to żadnego nie ma :/ Kupie sobie chyba rammusa i będe miał prznajmniej pewność że będzie jakiś -.-
Rammus

jeden z moich pierwszych tanków.
Jest mile widziany w każdym teamie.
buty + thornmail + 4x sunfire cape jak masz mnóstwo dps po przeciwnej.
rozjebał byś tak np Yi z dobrymi itemaami.
ma 2 skille przerywające takie ulty jak Nunu, czy katarina.
i ten taunt, ze śmiesznym 6cio sekundowym cooldownem trwającym 3 lub 2.5s...
mam do niego słabość, tak jak do ogarniających singedów,
np mam na fl dobrego singeda, 150wygranych gier nim, runy to quinty do mvmnt speed, cośtam na dodge, i hp, typ wymiata tą postacią.
dobry rammus / singed / heim / udyr / amumu itp bardzo często decydują o losach gry.