Quote (VolveR @ 17 Jun 2010 09:44)
Ostatnio mało co na jsp wchodzę, tylko z Redelem i czasami z Go_su ciśniemy w BC2

Akcje czasami takie odchodzą, że idzie się popłakać ze śmiechu. Dzięki mojemu skillowi latania helikopterem wylądowaliśmy przypadkowo na jakiejś skale wysoko, która okazała się zajebistą miejscówką do kampienia

Przygniecenie typa helikopterem, przejazd przez 3 osoby czołgiem, jazda autem po dachach to tylko niektóre z atrakcji

wez, to ty taki no skillowy? ja na pc opanowalem latanie helikopterem myszka, a rzedkomo na konsolowych padach lata sie rzyliard razy latwiej

i starcrafta 2 preorderuj, a nie jakimis helikopterami latasz :<
Quote (Pawianekk @ 17 Jun 2010 10:11)
Ja się ciągle zastanawiam nad kupnem bc2, jednak obawiam się, że moje skille w fps na ps3 nie będą przynosić mi zabawy z gry (ofc.są aż tak tragiczne

).
praktyka czyni mistrza, kazdy jak pierwszy raz ma pada w reku ssie w fpsy, ale dosc szybko idzie sie przyzwyczaic
Quote (gravelet @ 16 Jun 2010 23:40)
xboxa bym nie przerabiał, bo jak go nie daj bóg szlag trafi to chyba bym się zesrał na truskawkowo... 1000zł to sporo kasy dla mnie
jak nie chcesz przerabiac to polecam ps3. jak dla mnie ma wiecej lepszych gier, no ale to kwestia osobista. jak jestes fanem forzy, halo czy gears of war to bierz xboxa
This post was edited by fro5tbite on Jun 17 2010 03:46am