Quote (Westo @ 15 Mar 2018 11:41)
Jaki karny no przestańcie. fakt, alonso fajnie wychodził tam na czystą pozycję ale jego intencją nie było oddanie strzału, a położenie się. Widać od razu że nie szukał uderzenia, a wymuszenia. Na szczęście ten marny sędzia był blisko i prawidłowo nie gwizdnął tego.
Swoją drogą to szacun dla chelsea. Fajnie wczoraj grali, walczyli bardzo ambitnie. Mieli jakiś pomysł, co świadczy, że byli dobrze przygotowani na ten rewanż. Mam nadzieję że ogarną ten sezon i zajmą miejsce w top4 w PL. Tylko mnie żiru wkurwiał że machał tymi łokciami na lewo i prawo..
Porównajcie sobie wczoraj chelsea do tych miernot z lolchesteru united w meczu z sevilla. Przecież to było niebo i ziemia w postaci kultury gry i zaangażowania. Może słabo im idzie ostatnio ale wczoraj to była drużyna. Czegoś takiego brakuje w tym marnym klubiku z siedzibą na old trafford. Proponuję rozwiązać klub, zburzyć stadion, boisko zaorać ( mój tato może udostępnić 30stke ursusa) a krzesełka oddać biednym klubikom w podlaskiej A klasie czy tam okręgówce.
Prowokacje nie są zabronione. Przepisy są jasne, kontakt był wyraźny. Stwierdzenia, że przecież on chciał wymusić, a nie strzelać, są takie same, jak wpierdalanie banów przez pewnego niesprytnego moderatora za "oboje wiemy co miałeś na myśli wklejając zdjęcie tej lampy".