d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Piłka Nożna > Temat Oficjalny
Prev11621631641651665001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 6,056.69
Oct 31 2010 05:05am
Quote (hoolz @ 31 Oct 2010 11:59)
no ale to prawdopodobnie nie jest zwykly wpierdalacz chleba tylko jakis ciezki zarobas, zreszta nie jestem w stanie to uwierzyc,arsenal gra pewnie z 60-70+ spotkan w sezonie,wiec gosc by musial cale zycie chyba siedziec w samolocie usa-londyn,no ale bardzo mozliwe ze sporo tych meczy zalicza:)

jakis rednecki milioner ma tez jeden z lepszych rekordow mil wylatanych i zapewne lata swoim :]

/ jak obstawiacie liverpool dzisiaj??

marsz w gore tabeli czy walka o utrzymanie?

This post was edited by rollen on Oct 31 2010 05:06am
Banned
Gold: 0.00
Oct 31 2010 05:06am
Quote (hoolz @ Oct 31 2010 12:52pm)
jasne,nie mowie tu o kazdym meczu bo to nie jest dla przecietnego czlowieka mozliwe,ale pojechac raz w roku ? albo czesciej ? mozliwe jak najbardziej. na barcelona - valencia bylo ponad 100 osob z polskiego fan clubu barcelony. mam kolegow ktorzy byli na finale pucharu uefa w hamburgu (atletico-fulham) a sa z widzewa (wiadomo widzew->ruch->atleti) i jechali do hamburga tylko zeby byc pod stadionem ale konie zostaly z biletami i dostali wejsciowki za pol ceny :) jest kibic realu z gdanska chyba,bylo o nim w tv kiedys nawet ze smiga na mecze realu kilkanascie razy w roku i chyba nawet perez czy ktos inny zaprosil go na obiad no ale to juz osobny przypadek. jak ktos naprawde chce to sobie odmowi np imprezy pare razy w roku i za oszczedzona kase skoczy na mecz i o takiej osobie mozna powiedziec ze jest kibicem/fanatykiem:)

wiesz hamburg to jeszcze nie barcelona. sam mam w planach wybrac sie w koncu do madrytu, ale ta mysl krazy mi po glowie dopiero teraz, kiedy zaczynam pracowac i sam na swoje zachcianki zarabiac, a kibicuje znacznie znacznie dluzej.

Quote (rollen @ Oct 31 2010 12:54pm)
jest kibic arsenalu ze stanow ktory od chyba 30 lat byl na kazdym meczu  >all

ten znowu kurwa swoje ; O
Member
Gold: 3,000.05
Oct 31 2010 05:15am
Quote (ARRY @ Oct 31 2010 11:06am)
wiesz hamburg to jeszcze nie barcelona. sam mam w planach wybrac sie w koncu do madrytu, ale ta mysl krazy mi po glowie dopiero teraz, kiedy zaczynam pracowac i sam na swoje zachcianki zarabiac, a kibicuje znacznie znacznie dluzej.

ten znowu kurwa swoje ; O

no jasne ze barca to nie odleglosc jak do hamburga,ale jak sie chce to sie pojedzie :) zreszta ja to nie rozumiem tej fascynacji zagranicznymi klubami ktore sa "na topie" bo maja kase(dlugi) i odnosza sukcesy,powinno sie kibicowac druzynie ze swojego miasta nawet jak sie tula po 4-5 ligach i tyle.a sympatie mozna miec do innych klubow,sam lubie borussie d. (zajaralem sie nimi w 96roku jak grali z widzewem w CL i potem wygrali cale rozgrywki a z tego co pamietam to TYLKO widzew z nimi wtedy zremisowal,reszte lali :) ) no i chelsea ze wzgledu na headhuntersow :D i czasy di matteo,wise,zola,vialliego itd
ale ogolnie

:angry:
Member
Gold: 2,777.00
Oct 31 2010 05:20am
Quote (hoolz @ 31 Oct 2010 12:15)
no jasne ze barca to nie odleglosc jak do hamburga,ale jak sie chce to sie pojedzie :) zreszta ja to nie rozumiem tej fascynacji zagranicznymi klubami ktore sa "na topie" bo maja kase(dlugi) i odnosza sukcesy,powinno sie kibicowac druzynie ze swojego miasta nawet jak sie tula po 4-5 ligach i tyle.a sympatie mozna miec do innych klubow,sam lubie borussie d. (zajaralem sie nimi w 96roku jak grali z widzewem w CL i potem wygrali cale rozgrywki a z tego co pamietam to TYLKO widzew z nimi wtedy zremisowal,reszte lali :) ) no i chelsea ze wzgledu na headhuntersow :D i czasy di matteo,wise,zola,vialliego itd
ale ogolnie
http://www.magazinultras.ro/support_your_local_team.jpg
:angry:

zgadzam sie hulzie. sam kibicuje juventusowi (odkad pamietam - zgoda z legia) i chelsea (nie lubie manu a chelsea stwarza im najwieksze problemy wiec tak mi zostalo)
ale to tylko drugi plan bo najwazniejszy jest "local team"
na potwierdzenie slow dzisiaj dre jape na zylecie o 17.15 B)
Member
Gold: 5.00
Oct 31 2010 05:21am
A ja lubie Milan, bo kiedys ojciec mi kupił koszulkę wlasnie tego klubu z nazwiskiem Bierhoff(?) I tak mi zostało :( i oczywko jestem fanem Stomilu Olsztyn, rowniez przez ojca, który zabierał mnie na mecze jak Stomil jeszcze w ekstraklasie grał. ;)
Member
Oct 31 2010 05:23am
Quote (jedz_mi_z_dupy @ Oct 31 2010 11:21am)
A ja lubie Milan, bo kiedys ojciec mi kupił koszulkę wlasnie tego klubu z nazwiskiem Bierhoff(?) I tak mi zostało :( i oczywko jestem fanem Stomilu Olsztyn, rowniez przez ojca, który zabierał mnie na mecze jak Stomil jeszcze w ekstraklasie grał.  ;)

no Oli Bierhoff to byl kawal grajka,2 gole w finale euro 96 vs Czechy ale w Milanie z tego co pamietam to nie blyszczal :(
Member
Gold: 6,056.69
Oct 31 2010 05:24am
Quote (jedz_mi_z_dupy @ 31 Oct 2010 12:21)
A ja lubie Milan, bo kiedys ojciec mi kupił koszulkę wlasnie tego klubu z nazwiskiem Bierhoff(?) I tak mi zostało :( i oczywko jestem fanem Stomilu Olsztyn, rowniez przez ojca, który zabierał mnie na mecze jak Stomil jeszcze w ekstraklasie grał.  ;)

oliver byl dobrym pilkarzem pomimo bycia gerem
Member
Oct 31 2010 05:26am
Quote (rollen @ Oct 31 2010 11:24am)
oliver byl dobrym pilkarzem pomimo bycia gerem

Ooo teraz mi sie przypomnialo kiedys byl mecz towarzyski (chyba jakos 97-98 rok ?) Widzew-Schalke i jako ze bylem na tzw "lozy" po meczu dostalem rekawice od...pozniejszego bramkarza Arsenalu :D
Member
Gold: 0.00
Oct 31 2010 05:27am
Quote (hoolz @ Oct 31 2010 12:52pm)
jasne,nie mowie tu o kazdym meczu bo to nie jest dla przecietnego czlowieka mozliwe,ale pojechac raz w roku ? albo czesciej ? mozliwe jak najbardziej. na barcelona - valencia bylo ponad 100 osob z polskiego fan clubu barcelony. mam kolegow ktorzy byli na finale pucharu uefa w hamburgu (atletico-fulham) a sa z widzewa (wiadomo widzew->ruch->atleti) i jechali do hamburga tylko zeby byc pod stadionem ale konie zostaly z biletami i dostali wejsciowki za pol ceny :) jest kibic realu z gdanska chyba,bylo o nim w tv kiedys nawet ze smiga na mecze realu kilkanascie razy w roku i chyba nawet perez czy ktos inny zaprosil go na obiad no ale to juz osobny przypadek. jak ktos naprawde chce to sobie odmowi np imprezy pare razy w roku i za oszczedzona kase skoczy na mecz i o takiej osobie mozna powiedziec ze jest kibicem/fanatykiem:)

Dokładnie nie wystarczy zmienić nick, zrobić sobie klubowy sig i ava i jarać się przez kilka sezonów bogatym klubem.
Member
Gold: 5.00
Oct 31 2010 05:37am
Nie pamietam Oliviera jako piłkarza, bo po zakupieniu owej koszulki on chyba kończył karierę, a ze jestem '94 to MŚ 96 tez nie pamietam, ale za to prawie doskonale pamietam Stomil - ŁKS z 98, moj pierwszy mecz na którym sie 'cos' działo, epicko bylo, chociaz mialem prawie pełne gacie :D
Go Back To Polska Topic List
Prev11621631641651665001Next
Closed New Topic New Poll