Quote (Pozdrawiam @ 24 Feb 2019 18:21)
Juz tu kiedys postowalem to wlecial xasthur i marudzil, ze martwa gra i cos tam cos tam. Zalozylem, temat na nowy sezon to przyszedl xasthur i wypisywal, ze cyferki nam zmieniaja a my, idioci sie cieszymy. Kurwa, typa ledwo widac na forum a jak jest temat o d3 to zawsze tam jest, gotow podzielic sie opinia w jedynym slusznym tonie.
Może dlatego, że 90% tematów jest chuj warte? Zresztą, moje święte prawo wyboru, gdzie i co postuję. Nie pasuje - blokuj. Gdyby coś niesamowitego się odjebało i D4 będzie monstrualnym hitem, będę pierwszy, który je zachwali.
Gosciu, tutaj wszyscy sa swiadomi mankamentow i zaniedban w grze oraz se strony Blizzarda. Wszystkie zale juz dawno zostaly wylane i ostatnie, czego potrzebuje ten temat to...
Zatem o co się tak spierasz? Wystarczy napisać, że mam rację i że mimo to, lubisz sobie pogiercić - sprawa załatwiona. Inna kwestia, że co jakiś czas powstają kolejne kwiatki pokroju zapowiedzi Diablo Immortal. Rozumiem, że będziesz czerwony ze złości, kiedy znowu tu wejdę, żeby to skomentować?
Chuj mnie obchodzi twoja patalogiczna relacja z gra Diablo 3.
To po co zaczynałeś dyskusję, skoro mój pierwotny post nie był nawet skierowany do ciebie?
Quote (LoQ @ 24 Feb 2019 23:33)
(...)trzeba po prostu przestać dawać pieniążki, polecam :)
Oto sedno. Przynajmniej jeśli kiedykolwiek chcemy dostać godne D4.
This post was edited by Xasthur on Feb 25 2019 10:29am