d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Diablo 3 - Temat Oficjalny #2 > Repost
Prev1159916001601160216031715Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2,390.15
Feb 23 2019 11:28am
Quote (Xasthur @ Feb 23 2019 02:50pm)
Chyba kpisz. Od razu widać, że dopiero zacząłeś grać w diabełka, robiłeś to w sporych interwałach albo grywasz na kanapie przy piwku w piątkowy wieczór. Fajność sezonów bierze się z ilości (i jakości) zmian względem poprzednich. To, co blizzard odpierdala od dobrych 2-3 lat to są jawne kpiny i oznaka, że porzucili ten produkt na dobre. Te śmiecie plują wam do mordy, zmieniając cyferki, a wy się cieszycie i mówicie, że deszcz pada. Trochę godności.

I to poczucie wyzszosci xD
D3 to moja ulubiona gierka na ps4, zapewnila mi wiele, wiele godzin dobrej zabawy i pierdolenie malkontentow tego nie zmieni. A kysz, paskudo.
Member
Gold: 6,207.00
Feb 23 2019 02:56pm
Quote (Pozdrawiam @ 23 Feb 2019 19:28)
D3 to moja ulubiona gierka na ps4, zapewnila mi wiele, wiele godzin dobrej zabawy i pierdolenie malkontentow tego nie zmieni. A kysz, paskudo.

Wiele godzin dobrej zabawy powiadasz? Od tego tytułu oczekuje się raczej setek lub tysięcy godzin. Zapomniałeś już D2? Jeśli nie będzie "pierdolenia malkontenów", to nigdy nie będzie godnego następcy dwójki. Ludzie zadowalają się miernością, kupują gry blizza w ciemno, przyzwyczajając ich, że nawet nie muszą próbować, bo gawiedź i tak to kupi.
Member
Gold: 984.30
Feb 23 2019 03:25pm
Quote (Xasthur @ 23 Feb 2019 21:56)
Wiele godzin dobrej zabawy powiadasz? Od tego tytułu oczekuje się raczej setek lub tysięcy godzin. Zapomniałeś już D2? Jeśli nie będzie "pierdolenia malkontenów", to nigdy nie będzie godnego następcy dwójki. Ludzie zadowalają się miernością, kupują gry blizza w ciemno, przyzwyczajając ich, że nawet nie muszą próbować, bo gawiedź i tak to kupi.

Prawda jest taka, ze d2 juz nic nie zastapi. Nigdy.
Member
Gold: 20.07
Feb 23 2019 04:35pm
Quote (crunk_mp @ Feb 23 2019 11:25pm)

Niestety muszę się zgodzić. Dziś sobie odpaliłem d2 po raz pierwszy od, hm, czterech czy pięciu lat i ta gra zassała mnie na bite 4 godziny.
Fajnie jest czasem powrócić do klasyka. :)
Member
Feb 23 2019 05:27pm
Quote (Xasthur @ Feb 23 2019 09:56pm)

No pamietam d2 i jesli nie grales pvp to cala gra ograniczala sie do latania w kolko do tych samych lokacji. To dzieki handlowj i pvp czasem nie mozna sie bylo oderwac.
Od kiedy "wiele, wiele godzin" oznacza, ze to mniej niz setki czy tysiace?
Po tym jak zostali zmieszani z blotem na blizzconie zaczynaja wykazywac jakies checi- w maju sie okaze, czy cos ciekawego chca zmienic, czy tylko mydla nam oczy. Nie rozumiem natomiast, czemu ma sluzyc narzekanie na gre i blizzarda przy kazdej mozliwej okazji, szczegolnie na martwym forum.

This post was edited by Pozdrawiam on Feb 23 2019 05:29pm
Member
Gold: 6,207.00
Feb 24 2019 03:30am
Quote (Pozdrawiam @ 24 Feb 2019 01:27)
No pamietam d2 i jesli nie grales pvp to cala gra ograniczala sie do latania w kolko do tych samych lokacji. To dzieki handlowj i pvp czasem nie mozna sie bylo oderwac.

A widzisz, ja nie grałem PvP, a mimo to spędziłem w dwójce mnóstwo czasu, również offline.

Po tym jak zostali zmieszani z blotem na blizzconie zaczynaja wykazywac jakies checi- w maju sie okaze, czy cos ciekawego chca zmienic, czy tylko mydla nam oczy.

Damadż kontrol, nic więcej. Widać to po tym ich świetnym, wysranym w panice paczu. Jesteś jak pobita żona, która na komisariacie mówi, że mąż tak naprawdę jest dobry. O czym gadasz? Przecież oni już "zmieniają". Wypuszczają reskin chińskiej gry mobilnej i nazywają ją Diablo. Ile blizzconów z rzędu kible miały przydzieloną większą przestrzeń niż sekcja z diabełkiem? :D
https://www.twitch.tv/raizqt/clip/DullEagerWallabyThisIsSparta

Nie rozumiem natomiast, czemu ma sluzyc narzekanie na gre i blizzarda przy kazdej mozliwej okazji, szczegolnie na martwym forum.

To temat o D3, a trudno o czymkolwiek innym gadać w kontekście tej gry. Może pogadamy o nieistniejących buildach? :D Robię to (czasem), bo mimo wszystko mi zależy i chciałbym godnego następcy 1/2.
Member
Feb 24 2019 10:21am
Quote (Xasthur @ Feb 24 2019 10:30am)
A widzisz, ja nie grałem PvP, a mimo to spędziłem w dwójce mnóstwo czasu, również offline.

Damadż kontrol, nic więcej. Widać to po tym ich świetnym, wysranym w panice paczu. Jesteś jak pobita żona, która na komisariacie mówi, że mąż tak naprawdę jest dobry. O czym gadasz? Przecież oni już "zmieniają". Wypuszczają reskin chińskiej gry mobilnej i nazywają ją Diablo. Ile blizzconów z rzędu kible miały przydzieloną większą przestrzeń niż sekcja z diabełkiem? :D
https://www.twitch.tv/raizqt/clip/DullEagerWallabyThisIsSparta

To temat o D3, a trudno o czymkolwiek innym gadać w kontekście tej gry. Może pogadamy o nieistniejących buildach? :D Robię to (czasem), bo mimo wszystko mi zależy i chciałbym godnego następcy 1/2.

Juz tu kiedys postowalem to wlecial xasthur i marudzil, ze martwa gra i cos tam cos tam. Zalozylem, temat na nowy sezon to przyszedl xasthur i wypisywal, ze cyferki nam zmieniaja a my, idioci sie cieszymy. Kurwa, typa ledwo widac na forum a jak jest temat o d3 to zawsze tam jest, gotow podzielic sie opinia w jedynym slusznym tonie. Gosciu, tutaj wszyscy sa swiadomi mankamentow i zaniedban w grze oraz se strony Blizzarda. Wszystkie zale juz dawno zostaly wylane i ostatnie, czego potrzebuje ten temat to (stosuja twoje porownanie) baba, ktora idzie powyzywac swojego konkubenta a jak dostanie wpierdol to siedzi przed komputerem i radzi kobietom a forach, by unikaly mezczyzn bo zniszcza jej zycie. Chuj mnie obchodzi twoja patalogiczna relacja z gra Diablo 3. Zaloz sobie temat, zbierzcie sie do kupy z innymi nerdami z krwawiacym serduszkiem i tam sobie opluwajcie blizzarda i ludzi nie majacych szacunku do siebie, ze w ogole w to graja :rofl:

This post was edited by Pozdrawiam on Feb 24 2019 10:27am
Member
Gold: 0.01
Feb 24 2019 10:53am
Quote (crunk_mp @ Feb 23 2019 10:25pm)

Nom. Nasze lata mlodosci.
Member
Gold: 2,137.69
Warn: 10%
Feb 24 2019 01:36pm
Quote (DIABLO_PIKACZU @ Feb 24 2019 05:53pm)
Nom. Nasze lata mlodosci.

Amen diable
Member
Gold: 15,461.01
Feb 24 2019 03:33pm
Quote (Pozdrawiam @ Feb 24 2019 06:21pm)
Juz tu kiedys postowalem to wlecial xasthur i marudzil, ze martwa gra i cos tam cos tam. Zalozylem, temat na nowy sezon to przyszedl xasthur i wypisywal, ze cyferki nam zmieniaja a my, idioci sie cieszymy. Kurwa, typa ledwo widac na forum a jak jest temat o d3 to zawsze tam jest, gotow podzielic sie opinia w jedynym slusznym tonie. Gosciu, tutaj wszyscy sa swiadomi mankamentow i zaniedban w grze oraz se strony Blizzarda. Wszystkie zale juz dawno zostaly wylane i ostatnie, czego potrzebuje ten temat to (stosuja twoje porownanie) baba, ktora idzie powyzywac swojego konkubenta a jak dostanie wpierdol to siedzi przed komputerem i radzi kobietom a forach, by unikaly mezczyzn bo zniszcza jej zycie. Chuj mnie obchodzi twoja patalogiczna relacja z gra Diablo 3. Zaloz sobie temat, zbierzcie sie do kupy z innymi nerdami z krwawiacym serduszkiem i tam sobie opluwajcie blizzarda i ludzi nie majacych szacunku do siebie, ze w ogole w to graja :rofl:

Xasthur ma rację, tak samo jak Ty - możesz grać w grę i nikt nie zabrania Tobie się dobrze bawić. Jeżeli cieszysz się tym co produkuje blizzard - spoko, w sumie temat można zamknąć. Druga sprawa jest taka, że od takiej marki (a raczej od tego czym była) powinno się wymagać, a rok w rok community jest ruchane bez wazeliny hajpem i stertą obietnic, tajemniczymi blue postami o pracach i rekrutacji do teamów d2/classic. Pora sobie zdać sprawę, że, niestety, blizzard/activision jest firmą w której stockholders i dział finansów mają głos a game design może się cieszyć, że dla nich pracuje (i dlatego też od X lat ludzie odchodzą - normalne). Oni mają zarabiać pieniądze, a gra to już nie jest priorytet, to jest po prostu produkt. Muszą cyklicznie wypuszczać dodatki i płatny content żeby zgadzał się hajs, najlepszym przykładem jest wow. Wychodzi dodatek, zróbmy rework wszystkich skilli, nieważne, że połowa działała dobrze, więcej, połowę wywalimy, żeby gra nie miała zbyt wysokiego progu wejścia. Shitstorm na reddicie i wowforums? Dobra robimy q&a na pewno odpowiemy na wszystkie wasze pytania, naprawdę. Chuja, ale staramy się, w ogóle to możecie kupić bilet na blizzcon i z tym biletem będzie można spróbować demo classic, ale musicie kupić dostęp. Aha i tu jest darmowy mount do wowa ale musicie kupić 180 dni gametime do przodu, bo wszyscy narzekają na bfa ale przecież wam się podoba gra a my was słuchamy. Aha zamykamy kwartał więc macie tutaj trzy mounty do kupienia bo wycofujemy je z gry, ogólnie to nie musicie ich kupować ale prawdopodobnie nie będzie już nigdy można och dostać. Aaa i jest niebieski lis za 15 euro, może ktoś z was chce kupić. (Tymczasem 75%contentu wymaga reworka).

Ogólnie sprawa jest prosta, nie wiem jak z d3 bo sam nigdy nie grałem ale trzeba po prostu przestać dawać pieniążki, polecam :)
Go Back To Polska Topic List
Prev1159916001601160216031715Next
Add Reply New Topic New Poll