Quote (Nothus @ Nov 16 2011 05:39pm)
Jak widać Twoja wiedza się na tym kończy : (. No szkoda, bo już liczyłem, że pogadamy normalnie, ale jednak się przeliczyłem.
To są pytania dla osób pokroju krawężników, bez perspektyw na przyszłość.
Bierzesz pod uwagę, że ktoś liczy na więcej i na pewno zajdzie wyżej? Zresztą jak myślisz, że ktoś po szkole oficerskiej ma zamiar iść na najniższy szczebel, to chyba masz pusto pod kopułą.
Edit: To są chyba pytania rekrutacyjne, zeby odsiać "dresów"(tribalistów wg was? i kompletnych bezmózgów.
To odpadasz na starcie.
Quote (Nothus @ Nov 17 2011 12:17pm)
Oglądałem już ten filmik, a Ty nie uciekaj od tego co napisałem. Odnosiłem się tylko do tego filmiku, który został zamieszczony stronę wcześniej.
Widziałeś tam jakichkolwiek prowokatorów w zielonych koszulkach z napisem "policja"? Ja np. nie widziałem.
Dużo można powiedzieć złego o NIEKTÓRYCH policjantach (w każdym społeczeństwie znajdzie się jakiś debil), ale to jest to samo jakbyś wyżywał się na strażakach, że to chuje i JS na 110%, bo jeden z nich zrzucił kota z drzewa, a nie go zniósł. PRZEMOC !! lol... Trochę diiotyczne.
Na filmiku poprzednim ewidentnie moim zdaniem widać niedostosowanie się do poleceń służb mundurowych. Byłbyś w szoku, ale gdyby to była na prawdę niebezpieczna sytuacja i do ochrony stolicy zostałoby uruchomione wojsko i dostaliby rozkaz żeby strzelać do niepodporządkowujących się obywateli - strzelaliby (oczywiście odpowiednio gumowymi / ostrą zależnie od tragedii sytuacji).
To chyba kurwa nie miałeś nigdy do czynienia z prewencją.
This post was edited by Pito on Nov 17 2011 10:14am