Quote (crunk_mp @ 12 Jan 2011 03:59)
Lol, przeglądam sobie ten temat w całości atm.
Czytałem kiedyś sporo jego opowiadań i powiem szczerze, że pamiętam tylko "Pętle".
Były jeszcze inne, godne uwagi, ale w tym momencie nie przypomnę sobie tytułów.
Tytuly jego opowiadan trudno zapamietac, szczegolnie jezeli czyta sie je ciurkiem. Petle oczywiscie pamietam, teraz jak patrze na tytuly w necie to przypominam sobie "Osmy dzien tygodnia", dobrze pamietam tez opowiadanie, ktorego akcja toczy sie w gorach, w bazie gdzie mieszka kilku kierowcow ciezarowek zwozacych drewno. Mocne, chyba najbardziej mi sie podobalo. Sporo krotszych tez mi zapadlo w pamiec, ale bez tytulow. Pamietam, ze bodajze w tomie 3 jedno bardzo dlugie opowiadanie strasznie mi sie dluzylo, akcja sie toczy w Izraelu, facet ma zakaz pilotazu, bo chyba jakis wypadek spowodowal czy rozbil maszyne, poznaje kobite, turystke, no i jakos tam dalej to leci, zupelnie mnie to nie wciagnelo i cierpialem wiele stron ;p
E: zle tam napisalem, ze "garsc", bo przeczytalem 4 ksiazki gdzie pewnie jest z 75% wszystkich opowiadan/powiesci, ktore kiedykolwiek napisal.
4 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous): [GuMiS],
sarcio, Saygon, RoGh
powiedzialbym Ci "do nauki kur**", ale na 2 roku nie ma sesji zimowej, chyba, ze cos sie zmienilo od moich czasow ;p
This post was edited by RoGh on Jan 11 2011 08:09pm