d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska >
Poll > Macieye 2009, Faworyci > Ankieta Oficjalna
Prev1151617181958Next
Closed New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Banned
Gold: 0.00
Warn: 10%
Oct 2 2009 02:50pm
Quote (Xhanti @ Fri, Oct 2 2009, 10:47pm)
jutro jestem na wieczur ustawiony z moimi irl wrubelkami :(

no spoko, co się odwlecze to nie uciecze.

Quote (RoGh @ Fri, Oct 2 2009, 10:48pm)
moze, ale w kontekscie polskiej sekcji te okreslenia wystepuja zazwyczaj w bardzo zgranym duecie.

jestem świadom swojej przeszłosci, zdaje mi się ze juz trochę z tego wyrosłem ale nie tlumaczę się bo coraz mniej tu w sumie zaglądam, w tygodniu prawie wcale i chcialbym w ogole nie przesiadywać juz na jsp ;p
Banned
Warn: 10%
Oct 2 2009 02:50pm
Quote (RoGh @ Fri, 2 Oct 2009, 22:46)
Nienawisc? Co twoj mozg prezentuje skoro nie jest w stanie pojac prostych przekazow? Jestes internetowym zerem i nie ma w tym zadnej nienawisci, gdybym wyzwalal mocno negatywne emocje w strone kazdego internetowego zera, to wierz mi, ze moj post count bilby jspowe rekordy.

Napisałeś post w jego stronę, więc stałeś się jego fanem :cry:

To ciekawe, jak tego typu szmaty potrafią sobie wszystko wytłumaczyć, znam takiego piona w rl, zycie rucha go w dupsko z każdej strony a on i tak potrafi sobie wszystko wytłumaczyć tak, że wyjdzie na jego ;D
Banned
Gold: 200.00
Oct 2 2009 02:52pm
Quote (podnuzek_lorda_hastneriusza @ Fri, Oct 2 2009, 10:50pm)

jestem świadom swojej przeszłosci, zdaje mi się ze juz trochę z tego wyrosłem ale nie tlumaczę się bo coraz mniej tu w sumie zaglądam, w tygodniu prawie wcale i chcialbym w ogole nie przesiadywać juz na jsp ;p

sprzedales sie za Merci
Member
Gold: 3.02
Oct 2 2009 02:53pm
prosze bez rage
bo czytam od poczatku caly temat i nie mam zamiaru jakis wypocin czytac
dziekuje

last option
Member
Gold: 28,575.00
Oct 2 2009 02:53pm
Quote (DrumAndBase @ Fri, Oct 2 2009, 10:50pm)
nad 1/3 sekcji mnie nienawidzi. To są moi zadeklarowani hejterzy. Reszta ma wyjebane na to co piszę i dzieli swoje głosy na pozostałych uczestników konkursu. Żebym nie zdobył pod koniec roku tej nagrody, musiałbym chyba nie pisać na tej sekcji i murzyn musiałby się bardzo postarać. Tylko on ma tyle atencji i taką oddaną rzesze fanów, żeby mi tu zagrozić ;) Reszta to płotki. Gn

Za wysoko sie cenisz. To, ze ktos na ciebie zaglosowal, nie implikuje nienawisci. Glosujacy na ciebie zazwyczaj uwazaja cie za internetowego kretyna. To nie nienawisc. To uczucie podobne do tego jak wdepniesz w gowno. Nie jest milo, ze musisz obcowac przez pewien czas z niechciana materia, ale w koncu i tak scierwo splynie z deszczem.
Member
Gold: 0.01
Oct 2 2009 02:54pm
Quote (RoGh @ Fri, Oct 2 2009, 08:53pm)
Za wysoko sie cenisz. To, ze ktos na ciebie zaglosowal, nie implikuje nienawisci. Glosujacy na ciebie zazwyczaj uwazaja cie za internetowego kretyna. To nie nienawisc. To uczucie podobne do tego jak wdepniesz w gowno. Nie jest milo, ze musisz obcowac przez pewien czas z niechciana materia, ale w koncu i tak scierwo splynie z deszczem.

Pięknie powiedziane!
vouchuje w 100%
Banned
Gold: 85.00
Oct 2 2009 02:55pm
Quote (RoGh @ Fri, Oct 2 2009, 10:53pm)

Nie no, wysiadam.... ;DDD
Member
Oct 2 2009 02:56pm
Quote (DrumAndBase @ Fri, Oct 2 2009, 10:50pm)
Ehhh idę spać. Ale w sumie tak patrze na te wyniki i są one miarodajne.

Nieco ponad 1/3 sekcji mnie nienawidzi. To są moi zadeklarowani hejterzy. Reszta ma wyjebane na to co piszę i dzieli swoje głosy na pozostałych uczestników konkursu. Żebym nie zdobył pod koniec roku tej nagrody, musiałbym chyba nie pisać na tej sekcji i murzyn musiałby się bardzo postarać. Tylko on ma tyle atencji i taką oddaną rzesze fanów, żeby mi tu zagrozić ;) Reszta to płotki. Gn

Kurwa co ty człowieku gadasz? Internetowym zerem? Co tu jest kurwa second life? Weź się nie ośmieszaj i zacznij żyć życiem realnym, bo od nadmiaru neta, zaczyna Ci już walić po kopule ;)

Gdybym był na Twoim miejscu i prowadził w takiej ankiecie, wśród tak zacnych przeciwników, to nie zamieściłbym tutaj nawet jednego posta. Oczywiście gdyby mnie to pierdoliło...
Banned
Gold: 2.20
Warn: 20%
Oct 2 2009 02:57pm
Quote (BjNsux @ Fri, Oct 2 2009, 10:50pm)
Napisałeś post w jego stronę, więc stałeś się jego fanem :cry:

To ciekawe, jak tego typu szmaty potrafią sobie wszystko wytłumaczyć, znam takiego piona w rl, zycie rucha go w dupsko z każdej strony a on i tak potrafi sobie wszystko wytłumaczyć tak, że wyjdzie na jego ;D

Nie widziałeś mnie w rl, nie gadałeś ze mną, piwa się razem nie napiliśmy, więc co ty wiesz kim jestem? Myślisz, że jesteś fajny, bo gnoisz każdego w internecie? Jest taka pewna prawda, że największe e-kozaki w rl są totalnymi cipami i odbijają to sobie w necie. Taki kurwa azurek. Do mnie szczekał. Do dziewczyny potrafił wypisywać smsy, że jestem kurwą, a jak stałem obok i mógł mi to powiedzieć w oczy, albo pogadać i przeprosić, to podkulił uszy i uciekł. Niech sobie płacze co chce, ale uciekł. Takich gnojków jest tu cała masa i powiedz mi? Mam się nimi przejmować? Rl>jsp. Tu może mnie mieszją z błotem. W rl niemal żaden nie byłby taki cwany. I nie chodzi o to, że prałbym kogoś po pysku, bo nie jestem pojebany. Jakby ze mną pogadał normalnie 10 minut, to skończyłyby mu się argumenty.
Member
Gold: 1.31
Oct 2 2009 02:57pm
Quote (RoGh @ Fri, Oct 2 2009, 10:53pm)

pwnt
Go Back To Polska Topic List
Prev1151617181958Next
Closed New Topic New Poll