Quote (BjNsux @ Fri, Oct 2 2009, 10:50pm)
Napisałeś post w jego stronę, więc stałeś się jego fanem

To ciekawe, jak tego typu szmaty potrafią sobie wszystko wytłumaczyć, znam takiego piona w rl, zycie rucha go w dupsko z każdej strony a on i tak potrafi sobie wszystko wytłumaczyć tak, że wyjdzie na jego ;D
Nie widziałeś mnie w rl, nie gadałeś ze mną, piwa się razem nie napiliśmy, więc co ty wiesz kim jestem? Myślisz, że jesteś fajny, bo gnoisz każdego w internecie? Jest taka pewna prawda, że największe e-kozaki w rl są totalnymi cipami i odbijają to sobie w necie. Taki kurwa azurek. Do mnie szczekał. Do dziewczyny potrafił wypisywać smsy, że jestem kurwą, a jak stałem obok i mógł mi to powiedzieć w oczy, albo pogadać i przeprosić, to podkulił uszy i uciekł. Niech sobie płacze co chce, ale uciekł. Takich gnojków jest tu cała masa i powiedz mi? Mam się nimi przejmować? Rl>jsp. Tu może mnie mieszją z błotem. W rl niemal żaden nie byłby taki cwany. I nie chodzi o to, że prałbym kogoś po pysku, bo nie jestem pojebany. Jakby ze mną pogadał normalnie 10 minut, to skończyłyby mu się argumenty.