Quote (TardekTJK @ 20 Jun 2013 23:52)
Kup sobie garczki czy noże czy jakikolwiek produkt Zeptera, a później się wypowiadaj, a nie zachowujesz się jak typowy zawistny polaczek "E , DROGIE, NIE STAĆ MNIE, TO PEWNIE CIEMNOTY I GUWNO WCISKAJO BOGATYM FRAJEROM"
Kurwa nie ogarniasz o co mi chodzi.
Nie mówię, że te ich jebane garnki są złe, tylko że wciskają starym ludziom niepotrzebny syf wykorzystując ich naiwność. Myślisz, że dlaczego organizują jakieś prezentacje etc. w sanatoriach, albo wciskają to w programy jakichś jebanych pielgrzymek do lichenia czy innych gówien?
Najprostszy target - starzy ludzie, którzy często nie do końca ogarniają co się w okół nich dzieje, więc wszystkie tanie sztuczki psychologiczne na nich działają, niekoniecznie muszą być bogaci,wystarczy, że mają jakieś oszczędności zgromadzone na czarną godzinę, więc łykają ten towar jak młode pelikany.
Nie żeby mi było żal tych co to kupują, po prostu uważam, że firma, która w ten sposob sprzedaje towar nie jest godna zaufania, ani wydawania u nich pieniędzy, elo.
e/ Nie widziałem tej ich prezentacji, ale słyszałem z pierwszej ręki, że to taka pralnia mózgów, że pewnie sam bym chciał te garnki kupić.
A do tego ze 3 lampy lecznicze i mikser.
This post was edited by Nensato on Jun 20 2013 04:52pm