Quote (Pingu_Hv @ 28 Nov 2012 21:09)
wasze buildy mi troche podpowiedziały, dzięki
napewno wymienię amu na taki z lepszymi statami to dam i po 5 k dps i life na początek
Dodatkowo kupię broń z 800+ dps ze 150 vita 60+ crit i soxem zamiast tej którą mam po prawej stronie ( lewa ręka ? )
Dla tych którym nie chce się szukac linku wczesniej
http://eu.battle.net/d3/pl/profile/Pingu-2790/hero/21278198Jak juz bede miał te broń z duzym crit to w której ręce ją trzymać ( nie wiem który to off hand i main hand więc mówcie po ludzku )
jesli grasz barbem na ww i sprint to offhand nie liczy sie do dmg z tych skilli, wiec njalpeiej jesli bedzie niski, a nadrobisz statami. main hand to bron w lewej rece ta pod rekawicami. Off hand to ten drugi w miejscu tarczy pod karwaszami.
Main hand na barbie wazne zeby byl buławą albo toporem, bo wtedy masz 10% cirta z pasywa. Offhand dobrze jak ma duzo bazowego attack speeda, %ls crit dmg, soxa i staty typu siła i vitalność, jego dmg licyz sie tlyko do tabelki przy ktorej mozesz sobie walic konia ale dmgu z ww nie zwiekszy.
Quote (Pempek0207 @ 28 Nov 2012 21:21)
Jest jakiś bug że nie widać moich itemów na ah?
podobno jezeli nie widac twojego itemu na ah nalego go popsuc i wystawic raz jeszcze
This post was edited by vipszczur on Nov 28 2012 02:28pm