Quote (Elfisher @ Sep 9 2014 09:26pm)
no samsung to gowno i niestety, ale nawet z nowa nakladka nie jest duzo lepiej. jak dla mnie jesli ktos wybiera androida to tylko i wylacznie nexus.
w ip6 masz cyfrowa stabilizacje ktora moze cos tam zmieni przy kreceniu filmow, ale ip6+ ma optyczna stabilizacje. jesli ta innowacja apple bedzie sie sprawdzac tak dobrze jak na mojej (zaprezentowanej dokladnie 2 lata temu) lumii 920 to bedzie robic super zdjecia bez szans na rozmazanie.
troche dziwila mnie decyzja apple o porzuceniu pojemnosci 32gb ale chyba rozwiazalem ta zagadke. patrzac wstecz wszystkie modele mialy 32gb wersje ktore cieszyly sie duzym zainteresowaniem. 10gb miejsca na pliki to troche malo w dobie dzisiejszych zdjec czy filmow 4k. z drugiej jednak strony wersja 64gb byla duzo za droga wiec teraz porzucili ten idealny srodek bo wiedza ze jak ktos bedzie chcial intensywniej uzywac smartfona to bedzie zmuszony wybrac opcje 64gb. cwane posuniecie bo mogli przeciez wycofac 16gb i dac 32.
Zgadza się. Mam nadzieje że jakość zdjęć w nowym iPhone będzie sporo lepsze od tych z 5S w których jednak po zoomowaniu obraz rozmywa sie.. Słyszałem właśnie, ze 920 robi fenomenalne zdiecia ale niestety raczej nie przesiade sie na androida z powodu
lepszego aparatu. Więcej atutów ma iPhone, jest chodzi o mnie to oczekuje od telefony bezawaryjności. Często w życiu codziennym, potrzebujesz szybkiego dostępu do aplikacji, i nie masz czasu na mieszanie w ustawieniach. Ma być tak ze wszystko ma plywac w telefonie
i dlatego niestety nie jestem zwolennikiem androida( którego porównałbym do Windowsa-smieciucha) tylko z IOS. Jesli chodzi o nowe pojemnosci to bym to coenial na 50/50 kaska/ filmy 4k, zdiecia. Moim zdaniem dobre posuniecie
e;/ sry, ze takie bez ladu, i składu. Mam nadzieje ze nie przeszkodzi to w rozumieniu
This post was edited by ShiSeido on Sep 9 2014 01:41pm