Quote (Over_You @ Feb 28 2014 09:36am)
Kolejny tom przygod M? Slyszalem opinie wsrod moich znajomych ze te ostatnie tomy byly juz mocno naciagne pod hajs, ja osobiscie lyknalem tylko Sluge Bożego.
Quote (cOr @ Feb 28 2014 12:14pm)
pierwszy tom o mordimmerze byl fajny, cos w miare nowego, potem jeszcze bylo znosnie ale np tom 4 byl juz kpina i żalem, wiecej tej serii nie tknalem
Pierwszy tom, hm, to rzeczywiście był taki powiew świeżości skierowany w polską fantastykę, a późniejsze części może i były słabsze, ale i tak czytało mi się je po prostu przyjemnie.
Podoba mi się świat, główny bohater (taki zadufany w sobie skurwiel ;p), no i fabuła też mnie mocno wciąągła. A to, że Jacek P. chce sobie przy okazji dodatkowo zarobić, zupełnie mi nie przeszkadza.
Wręcz przeciwnie - mógłbym zakupić rzyliony takich książek. Książek, które czyta się lekko, ciekawie a przy okazji można się przy tym świetnie bawić (te wszystkie prztyczki/aluzje dotyczące naszej 'realnej' rzeczywistości).
Jak zakupię i przeczytam najnowszą część, to walnę tu krótką notkę, a na razie czekam na hajsiwo. ;x
Quote (Mep @ Feb 28 2014 02:13pm)
i tak to przejebiesz na zielone xD
Quote (cokolwieg @ Feb 28 2014 02:14pm)
albo na alkohol xD
Quote (Mep @ Feb 28 2014 02:18pm)
ewentualnie na zwrot 30 zl

Quote (cokolwieg @ Feb 28 2014 02:19pm)
Ból siusiaków detected'