Quote (Janusz_Tracz @ 29 May 2015 10:10)
a ten brytyjski szerlok to sie pozniej jakos rozkreca? bo obejrzalem 1 odcinek i w polowie drugiego zrezygnowalem.
Jeden z najlepszych seriali jakie powstaly.
Quote (Pozer @ 29 May 2015 12:18)
Tak, numer jeden na mojej liscie seriali wszech czasow.
Moj moze nie numer jeden, ale na pewno czolowka, polecam mocno.
Quote (Rave_PL @ 29 May 2015 15:49)
Zobaczylem pierwszy "sezon". Strasznie nudne to, zaczalem E01S02 i wylaczylem to po 20 minutach i nie wrocilem. Oczywiscie tutaj znajdziesz tylko wielbicieli tego serialu dla ktorych to serial nad serial, a Benedict Cumberbatch to aktor nad aktorow. Prawda jest taka, ze serial jest przecietny, a Benedict Cumberbatch najwyzej dobry.
To swiadczy o Twoim braku gustu i po prostu nie potrafisz docenic dobrych seriali.
Quote (cOr @ 29 May 2015 16:36)
akurat sherlock to swietny serial. jego najwieksza wada jest to ze sa bardzo dlugie przerwy miedzy sezonami
a ja akurat na serialach sie znam. potwierdzi to lander i zywiec
Oczywiscie potwierdzam.
Quote (Unsatiable @ 29 May 2015 16:41)
potwierdzam.
nie powiem, ze jest to moj ulubiony serial, ale z 8/10 bym mu dal. (10/10 zarezerwowane dla Band of Brothers, Twin Peaks, The Mentalist)
Quote (EustachyMotyka @ 29 May 2015 16:55)
no off ale rzywiec to brat blizniak pozera
Po prostu mamy tak samo zajebiste gusta co do seriali i filmow, a to swiadczy tylko o tym, ze znamy sie i wiemy co jest dobre :/
Quote (Lander @ 29 May 2015 17:11)
odkat obejrzelismy wiecej seriali nic 99% tego forum(mamy zony i chodizmy na silownie)
Nic dodac, nic ujac. Jak ktos bedzie mial wiecej seriali obejrzanych niz ja i Lander, bedzie mogl zabrac glos w sprawie, ktory serial warto ogladac.