Quote (Xasthur @ 27 Jul 2016 23:57)
Taaaa, dual wield z visą w main handzie i master cardem jako off-. O ile przyznaję, że dzisiaj z lootem jest dramat, o tyle waniliowy też nie był wyborny. Nie jestem przeciwnikiem handlu, ale to co się działo, to była gruba przesada. Abstrahując od BoA, sam drop rate był doskonały świeżo po premierze RoS-a, ale jak zawsze jebane płaczki z forum musiały wymusić easy mode we wszystkim, bo "kolega wydropił po godzinie, a mi po 10-ciu nie chce dropnąć." :wallbash: Na szczęście pojawiają się już głosy w drugą stronę (o tym, że zbyt łatwo o gear), więc myślę że na gamesconie coś zaprezentują. W końcu to zapowiedzieli...
Jaki GR wyczyściłeś i w którym sezonie / patchu?
Mam wątpliwości czy wy wszyscy tęsknicie za funem w tej grze, czy za robieniem miliardów za pomocą kolegów. Jeśli ten drugi wariant - wypierdalać.
Jeśli grałeś ostatnio rok temu to jedynie warto wspomnieć o kostce kanai'ego i nerfie CC, bo poza tym zmieniała się jedynie 4P meta.
Hajsik z d3 byl naprawde kozacki, ale najwieksza frajde sprawialo mi grindowanie itemow z 2 kumplami. Czasami trafilo sie pack, ktory mial tak popierdolone kombo, ze dopiero po 30 smierci udawalo sie go dobic:P "Michal kajtuj kurwa kajtuj ja juz biegne"