Quote (ShiSeido @ 9 Sep 2014 21:15)
Panowie, samsung to niestety gówno. Wystarczy ze ostatnio miałem styczność z galaxy s3, totalne badziewie wieszał się aparat nie działał bateria max 6h działał wymieniania bateria oczywiście TRAGEDIA! ( nigdy wiecej )
Dla porównania mam rowniez starego Ip 3 GS prakatycznie pływa a ile to juz generacji przelciało. Apeluje, do tych którzy nie miali telefonu z IOS miesiac do roku zeby sie poprostu nie ciskali bo to nie ma sensu. Natomiast
jesli chodzi o IP zawsze 16 mi wystarczala tzn teraz mam zapelniona wiec przesiadam się na 64gb. Czego oczekuje od tego nowego.. dla mnie priorytetem jest dobry aparat tutaj te 8 mpix dalej stoi sztywno no ale zobaczymy
..
no samsung to gowno i niestety, ale nawet z nowa nakladka nie jest duzo lepiej. jak dla mnie jesli ktos wybiera androida to tylko i wylacznie nexus.
w ip6 masz cyfrowa stabilizacje ktora moze cos tam zmieni przy kreceniu filmow, ale ip6+ ma optyczna stabilizacje. jesli ta innowacja apple bedzie sie sprawdzac tak dobrze jak na mojej (zaprezentowanej dokladnie 2 lata temu) lumii 920 to bedzie robic super zdjecia bez szans na rozmazanie.
troche dziwila mnie decyzja apple o porzuceniu pojemnosci 32gb ale chyba rozwiazalem ta zagadke. patrzac wstecz wszystkie modele mialy 32gb wersje ktore cieszyly sie duzym zainteresowaniem. 10gb miejsca na pliki to troche malo w dobie dzisiejszych zdjec czy filmow 4k. z drugiej jednak strony wersja 64gb byla duzo za droga wiec teraz porzucili ten idealny srodek bo wiedza ze jak ktos bedzie chcial intensywniej uzywac smartfona to bedzie zmuszony wybrac opcje 64gb. cwane posuniecie bo mogli przeciez wycofac 16gb i dac 32.