Quote (Nothus @ Jan 24 2016 06:00pm)
Kuuurwa, czemu te falangi tak słabo biją ://// LoN + wszystkie ancienty: taskery, helm falangi, tarcza falangi, reszta też BiS ancientowa.... Przelecę przez Gr60, zostaje mi ~8 minut czasu, ale wyżej już jest strasznie mozolnie, bo te falangi nie mogą ubić jednej elity na gr68/69 xd.
Próbowałem kombinacje LoN falanga + bomba z Mortal Dramą / Falanga shield + helm / pas bomba + thorny gdzie się da i dalej to samo :S.
Teraz szukam ostatniego itemka, żeby wypróbować połączenie LoN falanga + heavens fury. Nie jestem tylko pewien, czy jak moja falanga atakuje, to stackuje mi Bane of the Stricken?
Bo mogłoby to wtedy wyglądać tak, że helm falangi, LoN, taskery, bracery pod HF, FotF, shield falangi, godzina czarownic, spodnie Mr. Yayco, a w kostce Tarcza furii, CoE (dobrze by działało bo falanga fizyczne, a HF moc swieta), korona leoryka lub cokolwiek tutaj.
To powinno działać dosyć dobrze, tylko kurwa czy to się stackuje z tym strickenem :/
Typie, na lon bombardment buildzie jak sama nazwa wskazuje Twój główny dmg source to bombardment odpalany na procu ringa + szarża na thornsy odpalana na procu ringa, falangą to se możesz iść na siedlisko zła