Quote (Hver @ 24 Jan 2016 13:13)
Btw. Nephalem Rift to zwykły rift, a nie greater.
y, pomylilo mi sie
mialem problemy z tym riftem, bo nie wiedzialem, ze jeszcze do siureka trzeba zagadac w ciagu tych 4minut;f skrypt 10/10
Quote (Nothus @ 24 Jan 2016 19:00)
Kuuurwa, czemu te falangi tak słabo biją ://// LoN + wszystkie ancienty: taskery, helm falangi, tarcza falangi, reszta też BiS ancientowa.... Przelecę przez Gr60, zostaje mi ~8 minut czasu, ale wyżej już jest strasznie mozolnie, bo te falangi nie mogą ubić jednej elity na gr68/69 xd.
Próbowałem kombinacje LoN falanga + bomba z Mortal Dramą / Falanga shield + helm / pas bomba + thorny gdzie się da i dalej to samo :S.
Teraz szukam ostatniego itemka, żeby wypróbować połączenie LoN falanga + heavens fury. Nie jestem tylko pewien, czy jak moja falanga atakuje, to stackuje mi Bane of the Stricken?
Bo mogłoby to wtedy wyglądać tak, że helm falangi, LoN, taskery, bracery pod HF, FotF, shield falangi, godzina czarownic, spodnie Mr. Yayco, a w kostce Tarcza furii, CoE (dobrze by działało bo falanga fizyczne, a HF moc swieta), korona leoryka lub cokolwiek tutaj.
To powinno działać dosyć dobrze, tylko kurwa czy to się stackuje z tym strickenem :/
moze dlatego, ze na to sie nie gra?
This post was edited by Xploosiv on Jan 24 2016 12:18pm