Quote (RoGH @ 19 Jan 2016 13:44)
Pograłem w niedzielę kilka h i kilka h wczoraj. Z pomocą kolegów (fakt utrzymywania kontaktów z ludzmi, których znam po kilkanaście lat to naczelny argument, dlaczego postanowiłem znowu zagrać) idzie niesamowicie szybko na tych nowych patchach.
Paragon 400 (to się wbija błyskawicznie na riftach 50+), na 15 slotów itemów (łącznie z kostką) mam 14 bis dla leapera, trochę szczęście, bo nie od razu leci furnace, band of might, blade of tribes czy dobry travelers pledge (a mi spadło po kilku godzinach).
Nie narzekam na zbyt szybki progres, przynajmniej mogę od razu grać na tym poziomie, co koledzy, którzy mają już kilkadziesiąt godzin więcej niż ja.
Nie wiem ile jeszcze pogram, szczerze, to wolę już tylko gonić za anc. items i upgrejdami niż denerwować się, że mi przez 2 tygodnie nie lecą lut socksy, jak miało to miejsce kiedyś (chociaż i tak tym razem zanim mi poleciały, to zebrałem z 40 setowych butów i ice climbersy).
W skrócie - gra się przyjemnie, ale bez pvp nadal nie ma to dla mnie potencjału do nerdzenia, póki koledzy grają, to na pewno będę zaglądał. Jak jakiś kumpel z jsp gra, a nie mam go w fl, to pm me.
od kiedy pojawila sie kostka, pelny zestaw ancientow nie stanowi takiego problemu, jak w 2.2.