Quote (jodum @ Jun 18 2011 12:43pm)
co wy robicie z tymi kontami, ze tak tracicie? ja gram ponad rok i nawet maila nie dostalem skamurowego
Mi od `07 nic nie ruszyli konta, ale niedawno Chińczycy masowo atakowali konta na gmail, targetem byli amerykańscy politycy bodajże, ale dużo cywili ucierpiało z różnych państw. Wygląda na to, że przy okazji konta gier pokradli, logowanie na email miałem z chin i korei, z czego koreańskie to proxy prawdopodobnie. Keylogger odpada bo nie logowałem się pół roku.
Quote (TheMrJohnnyp @ Jun 18 2011 12:51pm)
ja tak mysle , ze jak wyjdzie ten kotor , co by to nie zrobic jakiejs gildi pl , jak ktos jest zainteresowany profesjonalnym gejmingiem zlokalizowanym w uniwersum SW to mozna cos ogarnac , zrobic jakis mocny core oficerki na poczatku z dobrych(inteligentnych ludzi) i probowac organizowac grupy raidowe , rekrutowac , spamowac , oglaszac sie . Od poczatku zrobic cos zorganizowanego i z perspektywami . Wiem , wiem , zajawka i wybieganie w przyszlosc ale duzo gildi w wowie doszlo na podium wlasnie w taki sposob. Tak ze jak cos , to uderzajmy na jeden serwer

Szkoda tylko że większośc tutaj chce imperium grać, mimo że republika taka fajna
This post was edited by Lander on Jun 18 2011 05:03am