Wiem, że szału nie ma, ale jeśli serwer jest oznaczony jako B2K to rozumiem, że do niego nie dołącze bez dodatku nawet, jeśli grają na zwykłych mapach.
Ja gram praktycznie raz na tydzień albo dwa, mam zestaw ulubionych serwerów z ulubionymi ustawieniami i mapami. Niby troche marudze, ale jeśli tak rzadko mam czas grać to chciałbym po odpaleniu gry bawić się, a nie wkurwiać, bo wybierając serwer losowo z listy jest jednak spora szansa trafić na idiotów.
Na tych gdzie gram widzę znajome nicki i nie ma za bardzo idiotów, którzy np. na TDM na Kharg Island kampią na dachu. Czasami ktoś siedzi na dźwigach na Canals, ale takich to ja ściągam M320 - już mam w tym troche wprawy

Z multiplayerowych gier musze jeszcze zainstalować GRIDa, tam dało się grać online nawet na pożyczonej kopii

Ale to dopiero po sesji pod koniec lutego, wtedy dokupie B2K i tę ścigałkę.
Quote (Patryk1991 @ 11 Jan 2012 22:44)
Jeszcze nie kupiles ?

Dla samego famasa warto kupic

Jeszcze 20minut na sharqi peninsula musze pograc i odblokuje ostania bron
Nie kupiłem, bo bym potem siedział po kilka godzin na raz, a nie chce uzależnień

Mam dość trudny semestr, do 22 lutego mam oddać 4 projekty (2 mam gotowe), do tego szykuje się do sesji i jednocześnie uczę się paru rzeczy po swojemu, bo od marca chce iść do pracy, a nie chce zaczynać na jakimś bezpłatnym stażu czy jako tester albo inny szczur za 1000 zł na miesiąc. Na razie wszystko jest na dobrej drodze, więc z kupnem B2K jeszcze poczekam
This post was edited by toyo on Jan 11 2012 02:56pm