Quote (Ofner @ Jul 14 2010 07:31pm)
gra ktoś xin zhao

? Wszelkie pomysły na build są mile widziane
zagralem dopiero 2 gry niby, ale naprawde oplaca sie go budowac na takiego kompletnego mixa ad/health/crit/att speed
zaczynaj doran shieldem + pot, merc threadsy potem, robisz frozzen mallet, to pomaga przy talon strike'u, potem rob last whispher, przydaje sie na kazdego tanka, jak nie maja takowego w teamie, albo jest chujowy rob wits end, potem mozesz zrobic infinity edge i ostatnie ale raczej juz skonczysz gre, sunfire cape, wiecej dmgu ci nie potrzeba za to przynajmniej mozesz juz tankowac wieze
oczywiscie runki pod health, cd i ja dalej dalem seale pod hp regen bo innych nie mialem akurat pasujacych, ale dobrze sie z tym jego pasywem lacza
no i taktyka to po prostu, na 3 lvlu majac wszystkie 3 poczatkowe skille, uzywasz ich od e do q po kolei ; d, dziala
no i pamietaj zebys tego ulta na poczatku walki uzywal, wtedy daje najlepszy efekt
Quote (SchoolOfRock @ Jul 14 2010 06:26pm)
wedlug mnie lol w tym momencie stracil sens... w kazdej grze jest zbanowanych 8 championow.. no japierdole...
przeciez masz normal game, ja narazie na takim gram, nie pojde grac rankingowych bez teamu, a mam rozjebany mic, mimo wszystko to i tak dobra opcja. Mistrzem nie bedziesz, pewnie nie bedziesz nawet w pierwszej trzysetce, to po co ci ranking
This post was edited by kot_w_butach on Jul 14 2010 12:02pm