Quote (pokezon @ 12 Oct 2015 11:09)
Żaden kraj nie może upaść bez pomocy wewnętrznych trolli.
Darujcie sobie rozmowę z ironpizda.
Wkurwia mnie to, ze takie samo kretynskie myslenie reprezentuje duza czasc narodu i dlatego w kazdych wyborach wygrywaja smieci. Wiekszosc Polakow to leniwe pizdy, ktore nie chca nic robic samemu i tylko ciagnac zapomogi od panstwa, a potem kraj upada.
Code
Sztabowcy PO nie mają szczęścia ostatnio. Córka premier Ewy Kopacz, Katarzyna powiedziała w opublikowanym dziś wywiadzie: "Boję się rządów PiS, Kaczyńskiego i Macierewicza. Jeśli oni wygrają, to wyjedziemy do Kanady." Oczywistym jest, że na takie słowa musi pojawić się reakcja samej pani premier. Zapytana o słowa córki odpowiedziała: "To jest mój cel również, by nie tylko moją córkę, ale tych wszystkich młodych, wykształconych ludzi zatrzymać w Polsce. A żeby to zrobić, trzeba zatrzymać PiS i Kaczyńskiego."
W tej typowo PRowskiej rozgrywce, całkowicie pomijam, że wszelka paplanina polityków o tym jak to dzięki nim a) nasi wrócą oraz b) nasi nie wyjadą to całkowita demagogia. IM nie zależy na tym abyśmy MY tu zostali. IM jest na rękę to, że protest przeciwko ich nieudolności odbywa się poprzez wyjazdy. IM zależy na tym aby ci, którzy zostali nie myśleli poglądami, tylko emocjami. Jedną z emocji, która doskonale determinuje wyborców do głosowania jest strach. Straszenie zaczęło się więc nie protestem anonimowych obywateli, a przez córkę pani premier, szefowej PO. Ohydne!
This post was edited by TheFirstJesusKun on Oct 12 2015 03:30am