Quote (AllGebra @ Oct 23 2010 03:15pm)
Myślę, że problem nie jest w tym, iż nie kibicujesz/nie fascynuje Cię polska ekstraklasa, czy to, że gdzies tam wyjechales, nie wnikam. Ale za kazdym razem gdy rzeczywiscie, lech, zasluzenie powinien byc chwalony, (jesli ktos faktycznie nienawidzi poznanskiego klubu to powinien te momenty przemilczec) to Ty na sile doszukujesz sie jakis zbiegów okolicznosci, dzieki ktorym to lech mialby wygrac, zremisowac, a nawet przegrac na przyzwoitym poziomie. Nie ma co sie spinac, bo poznanski klub robi naprawdę dobra robote w europejskich pucharach, i to wcale nie podrzednych.
Inaczej, kraj w ktorym mieszka prawie 40 mln ludzi powinnien miec przynajmniej jeden klub ktory cos robi w europie. 14 lat bez ligi mistrzow? Rumuni sie z nas smieja..
Stracilem wszelkie nadzieje na poprawe w polskiej pilce. Gra w pucharze europy na poziomie grupowym to nie osiagniecie. Zrobia troche wiecej a na boisku zaczna grac cos solidnego to beda pochwaly. Sporo wymagam od pilki noznej w wykonaniu kazdego klubu. Kibicuje swojej lokalnej druzynie od x lat, mam tez ulubione kluby ale i one czasami dostaja po dupie i tez sie na nie wkurwiam. Mimo wszystko nie mam zadnych kompleksow z powodu slabej gry mojej druzyny i nie dreczy mnie zadna maniakalna milosc do klubu jak niektorych tutaj..