d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Piłka Nożna > Temat Oficjalny
Prev11431441451461475001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Oct 23 2010 05:11am
Quote (Shapiro @ Oct 23 2010 12:30pm)
Zapomnialem ze jest jeszcze kilka polskich skladow ktoryni malo kto sie interesuje :lol:

Patrz bo się zasrasz za chwile z nienawiści do polskiej piłki.
Member
Gold: 2,777.00
Oct 23 2010 05:20am
wiem ze tu sie kibicuje tylko barcelonie ale wczoraj legia powiozla na wyjezdzie wicelidera tabeli - korone 1-4
to juz drugie zwyciestwo z rzedu, do tego na wyjezdzie
moze jednak jest szansa w tym sezonie, chociazby na puchary bo na mistrza niestety juz raczej za pozno
Member
Gold: 6,056.69
Oct 23 2010 05:43am
Quote (cOr @ 23 Oct 2010 12:20)
wiem ze tu sie kibicuje tylko barcelonie ale wczoraj legia powiozla na wyjezdzie wicelidera tabeli - korone 1-4
to juz drugie zwyciestwo z rzedu, do tego na wyjezdzie
moze jednak jest szansa w tym sezonie, chociazby na puchary bo na mistrza niestety juz raczej za pozno

z pl

dawniej lubilem legie

guma leszek pisz to byli zawodnicy :]

/ w LM double win vs mistrz anglii :}

This post was edited by rollen on Oct 23 2010 05:44am
Member
Gold: 4.00
Oct 23 2010 05:44am
Quote (Pito @ Oct 23 2010 11:11am)
Patrz bo się zasrasz za chwile z nienawiści do polskiej piłki.

zwykly syndrom zakompleksionego emigranta. nic czym mozna sie przejmowac.
Member
Oct 23 2010 05:46am
to ten ham vs everton kick off
Member
Oct 23 2010 06:23am
Quote (rollen @ Oct 23 2010 11:40am)
lol barca od zawsze byla wielka m8

czelsi/m city

teraz Leicester/i QPR tez maja miliarderow wlascicieli ...

Jakby co to ja juz od kilku lat za leicester jestem ok :lol:
Nie wiem jak ten z qpr ale ten nasz az taki w sumie hojny nie jest jak narazie. Moze sven cos z niego wycisnie. Vasella sciagnal spowrotem na wyspy.

A tak poza tym to kwestia dyskusji na temat ktory klub przyciaga wiecej kibicow swoja iloscia pieniedzy na koncie jest zbedna bo nie od dzisiaj wiadomo ze wielkie kluby z wielkimi nazwiskami przyciagaja wielu kibicow. Mniejsze kluby caly czas pozostana w cieniu tych wielkich z sukcesami a zagorzali kibice takich klubow jak lech beda tylko pluli nienawiscia na forum do wszyskich ktorzy jada na mecz lecha bo sie zdazylo ze w grupie podrzednego pucharu europy trafili na wielkie juve w czasach kryzysu I kilku skandali czy innych przyczyn.
Member
Gold: 4.00
Oct 23 2010 06:40am
Quote (Shapiro @ Oct 23 2010 12:23pm)
Jakby co to ja juz od kilku lat za leicester jestem ok :lol:
a zagorzali kibice takich klubow jak lech beda tylko pluli nienawiscia na forum do wszyskich ktorzy jada na mecz lecha bo sie zdazylo ze w grupie podrzednego pucharu europy trafili na wielkie juve w czasach kryzysu I kilku skandali czy innych przyczyn.

pierdolisz takie glupoty ze szkoda gadac. poki co, to wszyscy wkolo (a toba na czele) pluja nienawiscia w nasza strone, a nie na odwrot. chocbysmy lige mistrzow wygrali, typki twojego pokroju beda peirdolic, ze cala europa byla w kryzysie i nie mamy czym sie podniecac. ale juz od jakeigos czasu wiem ze nie warto traktowac cie powaznie bo jestes zakompleksionym emigrantem, ktory nie rozumie wartosci takich jak lojalnosc, wiernosc i przywiazanie do tradycji. gdybys mieszkal w warszawie to pewnie bylbys jednym z tych co z legii sie na polonie przerzucili. bo tam wieksze pieniadze i fajniejsza pilke graja.
no ale chuj, nie jestes powaznym partnerem do dyskusji.
Member
Oct 23 2010 07:02am
Quote (wielkiburak @ Oct 23 2010 01:40pm)
pierdolisz takie glupoty ze szkoda gadac. poki co, to wszyscy wkolo (a toba na czele) pluja nienawiscia w nasza strone, a nie na odwrot. chocbysmy lige mistrzow wygrali, typki twojego pokroju beda peirdolic, ze cala europa byla w kryzysie i nie mamy czym sie podniecac.  ale juz od jakeigos czasu wiem ze nie warto traktowac cie powaznie bo jestes zakompleksionym emigrantem, ktory nie rozumie wartosci takich jak lojalnosc, wiernosc i przywiazanie do tradycji. gdybys mieszkal w warszawie to pewnie bylbys jednym z tych co z legii sie na polonie przerzucili. bo tam wieksze pieniadze i fajniejsza pilke graja.
no ale chuj, nie jestes powaznym partnerem do dyskusji.

W twoim przypadku zacznijmy od tego ze to z toba nie chca dyskutowac tutaj. :lol:
Moje przywiazania do tradycji tutaj nic nie maja do tego.
Co do twojej kolejnej juz z rzedu proby ponizenia mnie faktem ze mieszkam za granica musze poprosic zebys dal sobie spokuj bo zadnego wkladu w temat nie wniosa a tym bardziej mnie nie uraza..
Dla twojej wiadomosci, polska lige rowniez sledze ale nie mam obowiazku nikomu tam kibicowac poza lechia moze ktora juz od malolata byla druzyna ktora lubie.
Member
Oct 23 2010 08:04am
czelsi vs wilki teraz
Member
Gold: 4.58
Warn: 10%
Oct 23 2010 08:15am
Quote (Shapiro @ Oct 23 2010 01:02pm)
W twoim przypadku zacznijmy od tego ze to z toba nie chca dyskutowac tutaj. :lol:
Moje przywiazania do tradycji tutaj nic nie maja do tego.
Co do twojej kolejnej juz z rzedu proby ponizenia mnie faktem ze mieszkam za granica musze poprosic zebys dal sobie spokuj bo zadnego wkladu w temat nie wniosa a tym bardziej mnie nie uraza.. 
Dla twojej wiadomosci, polska lige rowniez sledze ale nie mam obowiazku nikomu tam kibicowac poza lechia moze ktora juz od malolata byla druzyna ktora lubie.

Myślę, że problem nie jest w tym, iż nie kibicujesz/nie fascynuje Cię polska ekstraklasa, czy to, że gdzies tam wyjechales, nie wnikam. Ale za kazdym razem gdy rzeczywiscie, lech, zasluzenie powinien byc chwalony, (jesli ktos faktycznie nienawidzi poznanskiego klubu to powinien te momenty przemilczec) to Ty na sile doszukujesz sie jakis zbiegów okolicznosci, dzieki ktorym to lech mialby wygrac, zremisowac, a nawet przegrac na przyzwoitym poziomie. Nie ma co sie spinac, bo poznanski klub robi naprawdę dobra robote w europejskich pucharach, i to wcale nie podrzednych.
Go Back To Polska Topic List
Prev11431441451461475001Next
Closed New Topic New Poll