Quote (RoGH @ 20 Jan 2015 18:36)
Pogralem sporo przez ostatnie 3 dni, bo akurat miałem czas, a i kumple z klanu cisną, te ancient legends to niby bzdurka, ale zawsze dodatkowy end-game dla tych, którzy ciągle grają i grają dużo.
Mi wystarczy, że spadła fajna ancient weapon, bo tylko na tym slocie ancient jest bardzo istotny, bez reszty można się obejść i spokojnie grać z "ancientowcami".
Aktualny buff na gobliny to niezła frajda, jak wypuszczą laddera, to pewnie też trochę pogram, bo nie mam czasu na nerdowskie gry, a zabijanie potworów w diablo czasami daje radochę. Natomiast oczywiście jestem zawiedziony, że patch i reset laddera wnosi za mało nowych rzeczy do contentu.
Za to wystawiam dużego plusa za zmianę mechaniki gry barbem i dh (konkretnie raekora i marudera), bo to dwie postacie, którymi gram i obydwie zmiany zdecydowanie świetne.
Natomiast, żeby mnie to wciągneło na całe tygodnie, to ekmh, chyba musiałbym być 10 lat młodszy, bo nawet jak miałem czas to w ostatnich miesiącach grałem tyle co nic. Na szczęście w trzecim dodatku w 2018 wprowadzą pvp i będzie sympatycznie, moje dzieci pograją.
poka tego barba bo sie zastanawiam nad taka postacia.