d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Piłka Nożna > Temat Oficjalny
Prev11411421431441455001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 35.00
Oct 22 2010 10:05am
Quote (CoD_id @ Oct 22 2010 12:49pm)
ta. koniec marzen dla barcy/mancity/realu

Realu? po co nam Rooney?
e: chyba tylko po to zeby spierdolic atmosferę w szatni i konfliktować się z Mourinho

This post was edited by Madrista on Oct 22 2010 10:06am
Banned
Gold: 4,043.00
Warn: 10%
Oct 22 2010 10:10am
Quote (wielkiburak @ Oct 22 2010 04:56pm)
jak ktos jak Rudnevs strzela hattricka to widac ze druzyna przeciwna to rzal.it niestety. oh wait...
Juventus od dawna nic nie gra, pozatym dla nich EL to nie priorytet, a dla Lecha to okazja zeby kasy sobie dorobic, no i dla ich pilkarzy pokazac sie i na zachod wyjechac

Quote (Madrista @ Oct 22 2010 05:05pm)
Realu? po co nam Rooney?
e: chyba tylko po to zeby spierdolic atmosferę w szatni i konfliktować się z Mourinho
boski Wayne bylby znaczacym wzmocnieniem dla kazdej druzyny
Higuain sobie moze strzelac vs druzyny z dolnej czesci tabeli, a jak do czegos dochodzi - vs barca albo lm, to nic nie gra :lol:

This post was edited by Pozer on Oct 22 2010 10:12am
Member
Gold: 6,056.69
Oct 22 2010 10:13am
roonej przestraszyl sie fanow i podpisal kontrakt :]

opinia frajera jednak pozostanie ...

zobaczymy czy teraz bedzie cos gral

Quote (LESNYBARB_PL @ 22 Oct 2010 16:15)
to ze podpisal nowy kontrakt do 2015 nie oznacza, ze zostanie. mozliwe ze tylko po to aby podniesc jego ewentualna cene.

mozliwe

This post was edited by rollen on Oct 22 2010 10:14am
Member
Gold: 35.00
Oct 22 2010 10:20am
Quote (Pozer @ Oct 22 2010 04:10pm)
Juventus od dawna nic nie gra, pozatym dla nich EL to nie priorytet, a dla Lecha to okazja zeby kasy sobie dorobic, no i dla ich pilkarzy pokazac sie i na zachod wyjechac

boski Wayne bylby znaczacym wzmocnieniem dla kazdej druzyny
Higuain sobie moze strzelac vs druzyny z dolnej czesci tabeli, a jak do czegos dochodzi - vs barca albo lm, to nic nie gra :lol:

Rooneyowi na chwilę obecną to nawet strzelanie słabym drużynom nie wychodzi :D A o Pipitę się nie martwię :}
Member
Gold: 4.00
Oct 22 2010 10:26am
Quote (Pozer @ Oct 22 2010 04:10pm)

ale pieprzenie. oficjalne rozgrywki europejskie zawsze sa traktowane powaznie. nie ma znaczenia czy to LE czy CL, zaden slawny i wielki klub nie moze pozwolic sobie na kompromitacje w miedzynarodowych rozgrywkach. to samo dotyczy tlumaczenia "wyszli drugim skladem". chuj mnie obchodzi ktorym skladem wyszli. przystapili do meczu 11oma pilkarzami i to wina trenera jesli nie potrafi dobrac zespolu do przeciwnika.

a co do meczu z man city: nikt chyba nie spodziewal sie wygranej, co? uwazam ze wynik 3:1 nie jest kompromitujacy. bylo oczywiste ze man city jest klase wyzej od nas. mnie bardzo cieszy to ze strzelilismy bramke. tak poza tym to mega wkurwialy mnie stracone 100% sytuacje. nie wiem jak to wygladalo w tv, ale z sektora juz kilka razy widzialem pilke w bramie a tu kurwa strzal w kosmos.

no i powiem wam, ze radosc po bramce na 2:1 i miny zdziwionych szczeniakow z manchesteru - rewelacja:D kurwa no ci angielscy kibice to takie pizdeczki ze szok
Member
Gold: 6,056.69
Oct 22 2010 11:04am
Quote (wielkiburak @ 22 Oct 2010 17:26)
ale pieprzenie. oficjalne rozgrywki europejskie zawsze sa traktowane powaznie. nie ma znaczenia czy to LE czy CL, zaden slawny i wielki klub nie moze pozwolic sobie na kompromitacje w miedzynarodowych rozgrywkach. to samo dotyczy tlumaczenia "wyszli drugim skladem". chuj mnie obchodzi ktorym skladem wyszli. przystapili do meczu 11oma pilkarzami i to wina trenera jesli nie potrafi dobrac zespolu do przeciwnika.

a co do meczu z man city: nikt chyba nie spodziewal sie wygranej, co? uwazam ze wynik 3:1 nie jest kompromitujacy. bylo oczywiste ze man city jest klase wyzej od nas. mnie bardzo cieszy to ze strzelilismy bramke. tak poza tym to mega wkurwialy mnie stracone 100% sytuacje. nie wiem jak to wygladalo w tv, ale z sektora juz kilka razy widzialem pilke w bramie a tu kurwa strzal w kosmos.

no i powiem wam, ze radosc po  bramce na 2:1 i miny zdziwionych szczeniakow z manchesteru - rewelacja:D kurwa no ci angielscy kibice to takie pizdeczki ze szok

m city gral pelnym składem poza tevzem+na 100% bo inaczej szejk ich każe batożyc
Member
Gold: 190.00
Oct 22 2010 03:40pm
Quote (wielkiburak @ Oct 22 2010 06:26pm)

no i powiem wam, ze radosc po  bramce na 2:1 i miny zdziwionych szczeniakow z manchesteru - rewelacja:D kurwa no ci angielscy kibice to takie pizdeczki ze szok

Myślisz , że Juve przejmuje się jakiś Lechem to jest było i będzie gówno dopóki Polska piłka nie wyrobi sobie dobrej marki w Europie (na co jak widać długo będzie nam czekać :)). Lech musiał czekać na słabą dyspozycję Juventusu po kryzysie ( a właściwie w kryzysie) w którym jest Stara Dama , a raczej mecze z Lechem np. vs ManC będą traktowane raczej jako "treningowe" oczywiście dla Manchesteru...
Member
Gold: 4.00
Oct 22 2010 04:10pm
Quote (bakovsky @ Oct 22 2010 09:40pm)
Myślisz , że Juve przejmuje się jakiś Lechem to jest było i będzie gówno dopóki Polska piłka nie wyrobi sobie dobrej marki w Europie (na co jak widać długo będzie nam czekać :)). Lech musiał czekać na słabą dyspozycję Juventusu po kryzysie ( a właściwie w kryzysie) w którym jest Stara Dama , a raczej mecze z Lechem np. vs ManC będą traktowane raczej jako "treningowe" oczywiście dla Manchesteru...

jasne. oficjalny mecz w miedzynarodowych rozgrywkach bedzie traktowany przez klasowa druzyne jak trening. jezeli trener i zawodnicy tak podchodza do takiego meczu, to nalezy ich wyjebac na zbity pysk. jezeli zawodnicy nie przejmuja sie "jakims tam Lechem" w meczu o punkty, to nie sa to profesjonalisci tylko amatorzy. tyle w temacie.
i chuj mnie obchodzi kryzys czy nie kryzys. od tego jest trener, sztab i zarzad, zeby miec pilkarzy w najwyzszej formie do dyspozycji o kazdej porze dnia i nocy. jeseli tak nie jest, to ich wina a nie nasza. tlumaczenie o "drugim skladzie", "lekcewazeniu" itd sa tak smieszne i zalosne, ze w ogole nie powinno sie tego komentowac. bo jesli tak, to Lech w meczu z man city tez nie wyszedl peirwszym skladem. czyli co, taka porazka nieistotna? generalnie bysmy im wpierdolili 6:0, ale wyszlismy rezerwowymi, wiec spoko? nie obchodzi mnie jakim skladem i z jakim nastawieniem do meczu o punkty podchodzi druga druzyna. jezeli nie potrafia dobrac skladu do przeciwnika, to trener jest chuja warty, chocby to sam fergusson byl.
Member
Gold: 17.16
Oct 22 2010 06:36pm
Quote (Feye @ 22 Oct 2010 12:54)
wątpię żeby Barca wydawała tyle milionów z taką sytuacją finansową.

sytuację finansową?
masz na myśli te brednie, które Rosell i jego klika próbują wcisnąć?

Quote (CoD_id @ 22 Oct 2010 12:49)
ta. koniec marzen dla barcy/mancity/realu

a na cholerę Rooney w Barcelonie?
no chyba, że w Espanyolu...

Quote (Pozer @ 22 Oct 2010 12:07)
boski Wayne zostaje :hail:
wlasnie 5 letni kontrakt podpisal

nom ale szopkę to odjebał
wkurwił trenera, zarząd i kibiców
a wszystko to dla większej kasy
oj chyba nie pała on miłością do swego klubu, jak to się co poniektórym wydaje, Pozerku

This post was edited by SleepNowInThe Fire on Oct 22 2010 06:43pm
Member
Gold: 0.00
Oct 23 2010 03:00am
Skonczcie juz gadac o tych kelnerach z poznania..
Rooney zostaje a reszta niech placze ze jest slaby. Watpie zeby ktokolwiek utrzymal wysoki poziom kiedy mu sie prywatne zycie jebie a media tylko nakrecaly cala sytuacje. Wayne zacznie strzelac niedlugo. :)
Go Back To Polska Topic List
Prev11411421431441455001Next
Closed New Topic New Poll