Quote (bl0chu @ 5 Mar 2011 20:39)
1. Zalozmy ze zdecyduje sie zainwestowac w ta gre, to czy na poczatek wg. Was lepiej bedzie bawic sie w climbing czy robic Cata dla itemow, ktore bede mogl sprzedac dzieki czemu zrobie, czy moze zarabian w jeszcze inny sposob na LS?
2. Czy ktos moglby mi mniejwiecej podac koszt kupienia eq 1-55 cluby (60-80ee + ew. leech life) + armory (z powiedzmy 15-30 str) ? Charmy na rzie odpuszcze, mam jakis na 10lvl +20str i w najblizszym czasie musi styknac.
Jesli ktos ma na sprzedaz w/w przeze mnie zestaw itemow w przystepnej cenie, to chetnie kupie. (PM me)
mozesz sprzedawac gp, zwykle płacą coś 50fg/gp, żeby złapać coś dobrego podczas cata, musisz mieć sporo szczęścia, bo losowo dostajesz item - 1/5 szans przy full teamie ale może się uda, na pewno większe szanse na drop masz podczas wellowania, więc łap wszystkiego wyższe białe itemy, żeby potem je zwellować
clubami to pograsz sobie tylko barbem i paladynem, lepiej kup swordy, bedziesz mial eq na pierwsze 3 postacie, takie 80-100 sprzedają się w miarę tanio, więc trolluj mp i forum w poszukiwaniu okazji, army kup sobie może na tank z ee, na pewno taniej wyjdzie niż ze str, ale nie każdy lubi grać tankami