Quote (Stanislaw @ Jan 14 2013 04:18pm)
dowiedzione jest, że marihuana niszczy komórki glejowe znajdujące się w hipokampie(strukturze w mózgu, która odpowiada za pamięć roboczą, krótkotrwałą i dlugotrwala, ale dzialanie jest glownie na krotkotrwala), jakie są tego skutki kazdy palacz je zna:). I nie pierdolcie, że nie ma skutków ubocznych, problemy z koncentracją, zapamiętywaniem, obniżony nastrój - no chyba, że ktos jest na tyle mało zaangażowany, w jakiekolwiek poważne rzeczy, że tego nie zauważa.
Dlatego też pomaga w chorobie alzhaimera, bo niszczy komórki, które są najsłabsze a to wspomaga myślenie. Ale wy chyba alzheimera nie macie co?
Zgadzam się, oczywiście, że ma i sam o nich mówiłem. Tylko, że tych dobrych właściwości jest więcej aniżeli złych. Poza tym ja nie walczę o legalizację dla używki, tylko dla mającej tysiące zastosowań rośliny w medycynie oraz przemyśle. O tym mówię, nie interesuje mnie MJ jako używka, bo jak wcześniej napisałem NIE PALĘ.
Niestety Carax tego pojąć nie może i pierdoli coś od rzeczy przy tym wyzywając mnie od ćpunów, jakie to dorosłe

E: cholera znowu double ~~
E2 : mało tego, sam powiedział, że palił 6 lat, co w życiu mi się nie zdarzyło. szczyt hipokryzji, kurwa.
This post was edited by GracjanTadeusz on Jan 14 2013 08:54am