Quote (razzercoop @ 19 Dec 2009 18:47)
Najbardziej mnie rozwalają świętojebliwi który mówią, że jak się uprawia seks to trzeba się zabezpieczać itp. id. Jakby wam dziewczyna jakaś pozwoliła to mogę się założyć, że przez tydzień byście z niej nie schodzili. I co wpadniecie - wtedy też będziecie takimi obrońcami moralności? To skoro tak twierdzicie to mówiąc potocznym językiem nie ruchajcie aż do ślubu bo z każdego stosunku może być dzieciak. Wracając do aborcji to powinna być dozwolona ale nie powszechna. Z tego względu, że była by stosowana jako środek antykoncepcyjny. Gwałt, zagrożenie życia, choroba to chyba oczywiste. Powinna być dostępne. To jest indywidualna decyzja każdego. I na każdy taki przypadek powinno się patrzeć indywidualnie. Obrońcy moralności - co byście teraz zrobili jakby wasza panienka/albo Ty (do dziewczyn). Byście wpadli. Bo nie uwierzę, że nie współżylibyście jakby była taka możliwość. Dla mnie płód staje się człowiekiem dopiero po urodzeniu. Wtedy ma swoje imię, swoje nazwisko, PESEL, miejsce swojego urodzenia, staje się częścią społeczeństwa. I dla mnie wtedy staje się człowiekiem.
fajne podejscie do czlowieczenstwa.
I do seksu tez. Naprawde zajebiste.