d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Dla Mojego Pięknego Chłopaka .cbx1992
Prev1131415
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.75
Warn: 20%
Oct 12 2025 11:42am
I'll try to leave you a nice message.:blush:Will Taco be okay at home alone? I'm guessing Cannibal Girl is going with you.:P

Czekam na wiadomość od Ciebie! Tak, Taco jest bardzo grzeczny! Kiedy mnie nie ma, przeważnie śpi w ciągu dnia! :wub:

Tak, gdziekolwiek się udaję, Cannibal Girl towarzyszy mi! :lol:
Member
Gold: 36.63
Warn: 10%
Oct 12 2025 11:43am
Czekam na wiadomość od Ciebie! Tak, Taco jest bardzo grzeczny! Kiedy mnie nie ma, przeważnie śpi w ciągu dnia! :wub:

Tak, gdziekolwiek się udaję, Cannibal Girl towarzyszy mi! :lol:

jaką kuchnie podaje restauracja w której pracujesz Skarbie? zjadłbym chińskiego coś albo wietnamskiego :D :drool:
Member
Oct 12 2025 11:50am
What cuisine does the restaurant you work at serve, honey? I'd eat Chinese or Vietnamese.:D :drool:

Wysłałem Ci prywatną wiadomość! Sam uwielbiam chińskie jedzenie! Nie jestem jednak pewien, czy kiedykolwiek jadłem wietnamskie potrawy! Na pewno spróbuję! Chcę też spróbować polskiej kuchni! Uwielbiam potrawy z całego świata! :love:
Member
Oct 12 2025 11:55am
Wysłałem Ci prywatną wiadomość! Sam uwielbiam chińskie jedzenie! Nie jestem jednak pewien, czy kiedykolwiek jadłem wietnamskie potrawy! Na pewno spróbuję! Chcę też spróbować polskiej kuchni! Uwielbiam potrawy z całego świata! :love:

masz jakąś Polską restaurację w swojej okolicy? Nasza kuchnia jest wszechstronna i bardzo chwalona :) jestem kucharzem z zawodu wiec zawsze coś dobrego byś miał na obiadek i kolację :angel: na początek polecał bym schabowego z ziemniakami i mizerią albo pierogi ...dla Amerykanina najbardziej chyba z mięsem by smakowały ;) Amerykańska kuchnia jest na całym świecie :o :rolleyes:
Member
Oct 12 2025 01:55pm
Do you have a Polish restaurant in your area? Our cuisine is versatile and highly praised.:)I'm a professional chef, so you always have something good for lunch and dinner.:angel:For starters, I'd recommend pork chops with potatoes and cucumber salad, or pierogi... for an American, they'd probably taste best with meat.;)American cuisine is found all over the world.:about :rolleyes:

Nie wiem, czy w moim mieście jest polska restauracja! Muszę to sprawdzić! Bardzo chciałbym kiedyś spróbować polskiej kuchni! Do tej pory jadłem potrawy kuchni portorykańskiej, haitańskiej, jamajskiej, meksykańskiej, niemieckiej, chińskiej, koreańskiej i egipskiej! Prawdopodobnie jeszcze więcej! Uwielbiam potrawy z całego świata! :D

Chciałbym kiedyś spróbować twojego jedzenia! Jestem pewien, że jest pyszne! :wub: :wub:

Zaraz zaczynam pracę, kochanie! Tęskniłam za tobą i myślałam o tobie. Mam nadzieję, że wkrótce się zobaczymy! Życzę ci miłego dnia, kochanie! Kocham cię! :love: :hug:
Member
Oct 18 2025 08:58pm
Kocham Cię Skarbie :* dziś na Niedzielnej mszy Świętej pomodlę się za Ciebie :love:
Go Back To Polska Topic List
Prev1131415
Add Reply New Topic New Poll