Quote (Daniek92 @ Oct 29 2009 08:37pm)
Elles, mozesz powiedziec troche wiecej o tym 1mln play money za $$ ? Jestem ciekaw tego. W razie jakis 'nielegalnych linkow' prosilbym o pma.
Bylbym bardzo wdzieczny

e/ widze, ze jest wiecej graczy pokera na tej sekcji niz myslalem, jestem mile zaskoczony tym faktem. Tym bardziej, ze tak niewiele wiem o tej grze.
instalujesz pokerstars na kompie wchodzisz w zakładkę playmoney i zaczynasz grę z nowymi na start każdy ma 1000 i jak przegra może je ponownie brać dożywotnio
jak pisałem mi zajęło 3 miesiące ugranie pierwszego miliona to nie jest łatwe
na playmoney nauczysz się wszystkiego jeżeli zdobędziesz parę baniek
no a playmoney za $ to musisz mieć kontakt który Ci da tę kasę w czym mogę być pomocny no ale najpierw musisz ugrać tę bańkę a to szybko Ci nie przyjdzie
Quote (Kserkes @ Oct 29 2009 09:38pm)
Źle mnie zrozumiałeś, nie mówię, że jest łatwo, jest zupełnie inaczej.A/i wchodzą z kompletnymi syfami, tak samo calle na flopie, turnie. są często bezsensowne.Nie wiem, może spróbuję coś ugrać, tylko najpierw dowiem się jak to jest z tą sprzedażą.
A z fixa pewnie zrezygnuję, bo za dużo nerwów da się tu stracić, wolę grać omahę hi/lo obecnie.
to samo jest na no limit low stakes na real money pograj to zobaczysz ja dzisiaj jestem 43$ do przodu
This post was edited by Elles on Oct 29 2009 03:30pm