A już się bałem, że nie łykniesz haczyka, lecimy z tym!
Quote (Ironfister @ Jul 24 2019 12:04am)
Jakieś 100 chuliganów atakujących marsz równości to zwykły chuligański incydent powiadasz.
Teraz doprecyzuj, co oznacza "atakowanie marszu", bo z tego co się orientuję, to wśród tych 100 chuliganów były osoby, które brały udział w kontrmanifestacji, które rzekomo utrudniały marsz, a ty jak zwykle ujmujesz to tak, jakby doszło do przemocy z udziałem 100 chuliganów - narracja tvnowska aż wre!
Tylko dlaczego Młodzież Wszechpolska zaoferowała bezpłatną pomoc prawną wszystkim aresztowanym, skoro to byli zwykli chuligani?
Kłamiesz i ściemniasz.
To akurat ty jesteś zakłamanym lewakiem, bo Młodzież Wszechpolska potępia przemoc, a jest zadowolona z postawy Polaków, którzy stoją w opozycji kart lgbt w szkołach oraz pasywnie agresywnej postawy wobec kościoła.
A "mądrości" arcybiskupa Jędraszewskiego?
Mówisz o obronie formy rodziny oraz krytyki grzechu jakim jest homoseksualizm? xd
Zdziwiłbym się, gdyby miał inne stanowisko.
A ok. 100tys. naklejek "Strefa wolna od LGBT", drukowanych przez prorządową tzw. Gazetę Polską, wzorowanych na nazistowskich "strefach wolnych od żydów"? Co robi w tej sprawie prokuratura, czemu śpi?
xddddd Daleko idące porównanie, ale w jednym mogę się zgodzić. Nie powinno być tych naklejek. Jednak drugą rzeczą jest to, że nie powinno pojawić się coś takiego jak useksualnianie dzieci na etapie edukacji, bo to jest zwyczajnie obrzydliwe.
Prawactwo chce pozbyć się gejów, działa krok po kroku. W takiej sytuacji każdy przyzwoity człowiek ma OBOWIĄZEK pomagać atakowanym. Kwestia zwykłej ludzkiej przyzwoitości, żeby zachować się tak jak należy.
Jak to "pozbyć"?
Wszystkie działania partii rządzącej (którą gardzę z innych powodów) idą w kierunku niwelowanie reklamy seksualności i kreowania mody na homoseksualizm. Zgadzam się tutaj ze stwierdzeniem, że społeczność jest atakowana przez środowiska LGBT. Do homoseksualizmu trzeba dojrzeć, bo to bardzo ważna decyzja, która kształtuje życie. Nie znam w swoim "prawicowym" środowisku kogokolwiek, kto by nie kumplował się z jakimś gejem, czy les. Ba! Mój dobry ziomek, który jest bi mówi wprost, że LGBT pokazuje ich jako dewiantów, a nie narodowcy. On potrafi jakoś zrozumieć, że adopcja dzieci jest trudnym tematem i zdaje sobie sprawę, że w jego środowisku jest mnóstwo zboczeńców stąd nie dziwi się, dlaczego to budzi tyle wątpliwości. No ale hail zaślepionej tolerancji.
Pamiętaj również, że homoseksualizm jest odbiegającą od normy seksualnością i każdy homoseksualista się z tym zgodzi, tylko tzw "agresywni lewacy" będą to "unormalniać", co ja dla przykładu jako katol nie potrafię powiedzieć, że to normalne zachowanie, grzech krytykuję, ale akceptuję i nie dyskryminuję homoseksualistów.
I co na to powiesz?