Quote (zemnolepiejniezadzierajj @ Mar 30 2017 08:09pm)
Dobry wieczór. Cos sie popsulo i nie bylo mnie slychac, to powtórze jeszcze raz. Wyniki virtus.pro w tym roku to jest jakas porazka, ja mysle, ze ta polska, kurwa glupia druzyna, ta kurwa banda imbecyli która przejebała kazdy mozliwy mecz w tym roku to jest jakies kurwa nieporozumienie. Jesli tyle dla was znaczy... jesli tyle dla was znaczy, ludzie takie zaangazowanie kibicowskie, jak moje gdzie postawilem moja rodzine, moje zycie, skiny, biznes, wszystko inne i dla was tylko znaczy to pierdolone "wrócimy silniejsi", to was powinno sie jebac kurwa, tak sie powinno was jebac, jak tylko was moze jebac Fnatic. Faze was tak nie wyrucha, jak wyrucha was Fnatic, kurwa. Az wasz kukle kurwa beda swedzialy z bólu. To jest dramat kurwa. To jest dramat, ze w tym antyludzkim panstwie, w tym panstwie w którym media kurwa nie byly w stanie powiedziec, ze virtus.pro ma 80h w 2 tygodnie, ze maja w dupie reprezentowanie narodu, ze te cs'owe KURWY! powtarzam cs'owe KURWY! Powiedzieć wam w ryj wreszcie, wy głupie chuje, że jesteście prymitywami, że kurwa wasze pierdolone redliny field tested to jest wasz majestat, wasza godność. Granie matchmakingów i obstawianie skinów, to wy kurwa Polacy, chuj z wami. Nie warto było kurwa, nie warto było zrobić nic... co by się... a szkoda kurwa gadać, szkoda strzępić ryja naprawdę.
Vp wygra majora w polszy. Slyazcie to tutaj pierwsi