Quote (Kserkes @ Oct 29 2009 05:03pm)
Nie przesadzaj, oczywiście wolałbym grać nl holdem, ale te pare $, które mam na koncie zdecydowanie nie pozwalają mi na to.W fixie można wygrać mniej, ale też łatwo kontrolujesz sytuację, więc nie stracisz w jednym rozdaniu połowy br.
Ezi, oglądałem to na youtubie, albo pokertube.Na pokertube są na pewno wszystkie części/epizody.
ja zaczynałem od playmoney na pokerstars
ktoś mnie pokierował
i było tak
mialem ugrać 1 milion playmoney za które potem dostanę 10$
no i ugrałem zacząłem grać na najniższych stawkach holdema i przegrałem 10$
potem jeszcze tak 2 razy wtopiłem ale już za 4 razem się wybiłem i zacząłem grać sit&go i przegrałem wszystko
od 1 października gram znowu tylko holdema nic innego żeby nie wtopić (droga trudniejsza bo wygrane łatwo nie przychodzą)
no i sprzedałem 1 milion playmoney za 7,5$ i tak teraz pomnożyłem to wielokrotnie przez ostatni miesiąc i ciągle idę w górę
wracając do tego miliona playmoney chcę powiedzieć że zajęło mi to 3 miesiące grania zanim udało mi się ugrać pierwszy(czyli jak nie mialem jeszcze pojęcia o tej grze) milion ^^
potem już było dużo łatwiej (nauczyłem się foldować i grać odpowiednio ręce - oczywiście jak na poziom który prezentują ludzie na playmoney)
This post was edited by Elles on Oct 29 2009 10:17am