Quote (Pingu_Hv @ 9 Oct 2010 12:13)
Mówcie co chcecie, ja po 1 dniu gry stwierdzam - nowy update jest super, powody ?
Prostrze wellowanie i lepszy drop - wpadam na cata z zaufanymi ludzmi, nie dosc ze mamy z kazdego wella po 3 itemy ( wiadomix ze ten kto wrzuca item zabiera drop) to jeszcze stalo sie ono latwiejsze w pare osob. Teraz jak mam guild mejta bez wellera to nie musze mu wellowac items tylko robimy gre i wellujemy razem.
Nie musze restartowac cata jak jestem casterem i konczy mi sie mana, wypadam, szybki shrine i wracam do gry !
Nawet najtrudniejsze questy sa do wykonania - zawsze mozna przerwac i zrobic regen
Nie musze szukac random komandosów do gry, wole 2-3 zaufanych których zawsze znajdę niz random team z 4 noobami / " gwiazdeczkami " ktore placza ze lvl im leci o 0.00001% wolniej wiec nie będą w tym teamie grac
minus jest taki ze faktycznie początkujący mogą miec problem ze znalezieniem dobrego teamu bo lepsi gracze beda grali sami - no ale tak samo bylo z no maze ze gralo sie tylko z zaufanymi i bylo naprawde fajnie
Ba, teraz nawet mozna wrócic do starego systemu no maze np. zmiana dropu po itemie 30+ lub 40+ lub 55 zaleznie od lvlu
Dla mnie bomba !
tak, tylko bierz pod uwagę że duża ilość graczy leciała solo