Quote (Ironfister @ 20 Jun 2019 11:59)
To właśnie ty nie widzisz jaka jest rzeczywistość. Pedofile mogą być wszędzie - wśród piekarzy, lekarzy, gejów również.
Stawianie znaku równości miedzy lgbt a pedofilia to kłamstwo, oszczerstwo i dyskryminacja mniejszości.
Inna sprawa, tak trochę na marginesie tej dyskusji. ja mając 14 lat interesowałem się już seksem i dziewczynami, 14latki zachodzą już w ciąże.
ja rozumiem ze z punktu widzenia prawa jakiś wiek trzeba ustalić jako graniczny, ale nie zrównywałbym moralnie osoby która składa propozycje seksualnie dojrzałej seksualnie 14latce z namawianiem do seksu np 10latki.
Przypominam, że w średniowiecznym katolicyzmie dopuszczone było małżeństwo od 12lat dla dziewcząt, o ile była rozwinięta seksualnie. I co, to byli pedofile wszyscy? Oczywiście, że nie.
Zrozum w końcu ze ja nie bronię ani pedofili, ani lgbt ani narodowców czy innych pojebow. To ty próbujesz bronić środowiska lgbt krzycząc ze wśród Polaków tez są pedofile xD
Powtarzam, czy można być większym śmieciem i hipokrytą?
Quote (Rave_PL @ 20 Jun 2019 14:08)
Przecież już lesby mają z lgbt problem bodwoch facetów zmienia płeć, jebia się w dupsko i mówią że są lesbijski xD
Ja mam bekę jak lesbijki nie chcą w damskich toaletach transwestytów bo to nie kobiety xD a za chwile krzyczą jakie to nietolerancyjne społeczeństwo