Quote (Elfisher @ 20 Jun 2019 09:25)
nie, gdybyś miał IQ >80 to byś wiedział że atakując środowiska LGBT że są tam pedofile, atakowane są pedały. Pisząc że pedofile są też przecież wśród normalnych polaków, atakowani są polacy. To nie jest bronienie środowisk LGBT, tylko atakowanie innych żeby odwrócić uwagę. Jesteś zmanipulowanym wysrywem tvnu i wyborczej, dlatego jestem zwolennikiem odbierania praw wyborczych ludziom którzy nie są w stanie dostrzec rzeczywistości.
To właśnie ty nie widzisz jaka jest rzeczywistość. Pedofile mogą być wszędzie - wśród piekarzy, lekarzy, gejów również.
Stawianie znaku równości miedzy lgbt a pedofilia to kłamstwo, oszczerstwo i dyskryminacja mniejszości.
Inna sprawa, tak trochę na marginesie tej dyskusji. ja mając 14 lat interesowałem się już seksem i dziewczynami, 14latki zachodzą już w ciąże.
ja rozumiem ze z punktu widzenia prawa jakiś wiek trzeba ustalić jako graniczny, ale nie zrównywałbym
moralnie osoby która składa propozycje seksualnie dojrzałej seksualnie 14latce z namawianiem do seksu np 10latki.
Przypominam, że w średniowiecznym katolicyzmie dopuszczone było małżeństwo od 12lat dla dziewcząt, o ile była rozwinięta seksualnie. I co, to byli pedofile wszyscy? Oczywiście, że nie.