Quote (Damundo @ Apr 30 2016 10:40pm)
Kreatywne komenty po przegranej virtusow w polfinale z Tempo Storm. xd
Cale wklejam bo uciales:
Dobry wieczór. Coś ... coś się popsuło i nie było mnie słychać, to powtórzę jeszcze raz. Wyniki Virtusów na ostatnich turniejach to jest jakaś porażka. Jeśli tyle dla was znaczy... jeśli tyle dla was znaczy, ludzie takie zaangażowanie jak moje gdzie postawiłem moje skiny, swój cenny czas, prąd, to was powinno się jebać kurwa, tak się powinno was jebać, jak tylko was może jebać Fnatic. Tempo storm was tak nie wyruchało, jak wyrucha was Fnatic, kurwa. Aż wasz kukle kurwa będą swędziały z bólu. To jest dramat kurwa. To jest dramat, że oglądam te majory i nie dostaje żadnego dropa, żadnego profitu , że te valvowe KURWY! powtarzam valvowe KURWY! valvowe KURWY tego człowieka naciągały na skiny a potem nie dawały profitu że to nie jest czymś wartym tego, by temu człowiekowi dać dropa.Będzie was Fnatic ruchać w dupę, będzie was Fnatic kurwa dymać tak, jak was tempo storm nie dymało. Ta kurwa, ten mały karakan, jebany JW śmieć, zniszczy was. Krimzy, Flushe, dennisy, będą wam kurwa odbierały smak życia wy kurwa idioci. Ja mam to w piździe kurwa, bo mnie stać na wszystko. Będę żył kurwa tak! Wypierdolę kase na skiny jeszcze dzisiaj, już koszulka NaVi kupiona i będę się z was kurwa polskie frajery śmiał, żeście takie głupie są, tacy kurwa debile, którzy te kurewstwo Virtusowskie wybrali. Nie na Szpero, nie na Rallena, tylko na jakieś kurwy Pashe, Żydów w dupę jebanych kurwa, na Kubenów popierdoleńców głosowali. To jest właśnie te kurwa polskie community. Przez takie zjebane community, przez was kurwa chuje nic się w tym w csie nie zmieni, bo jesteście chuj warci i trzeba was jebać, ruchać i na was zarabiać, bo jesteście bandą kurwów, nieudaczników. Rozumiecie to. Powiedzieć wam w ryj wreszcie, wy głupie chuje, że jesteście prymitywami, że kurwa wasze pierdolone redliny field tested to jest wasz majestat, wasza godność. Granie matchmakingów i obstawianie skinów, to wy kurwa Polacy, chuj z wami. Nie warto było kurwa, nie warto było zrobić nic... co by się... a szkoda kurwa gadać, szkoda strzępić ryja naprawdę.
a pod tym
Lubię to! · Odpowiedz · 5 · 58 min
Jakub Stros
Jakub Stros Aha
Lubię to! · Odpowiedz · 57 min
Rafał Czaki
Rafał Czaki Ból dupy
Lubię to! · Odpowiedz · 57 min
Karol Młyński
Karol Młyński Dobra, fajnie bylo, mozesz sobie isc
Lubię to! · Odpowiedz · 49 min
Lukasz Lagod
Lukasz Lagod Moje skiny hahaha dobre
Lubię to! · Odpowiedz · 45 min
Artur Peczela
Artur Peczela Tu panowie nie o skiny chodzi... tylko o reprezentowanie Polski na E-sportowej arenie... VP niech odejdzie da miejsce mlodym lepszym gracza... Lub niech pokaze serce , ambicje, zangazowanie. te same bledy od xxx czasu... To doswiadczona ekipa wiec sie wymaga... Lewandowski musi strzelac inaczej out. Mysle ze oni out...
XD
This post was edited by zemnolepiejniezadzierajj on Apr 30 2016 03:21pm