d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Polityka > Temat Oficjalny
Prev1136113621363136413651426Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 2,000.00
Jun 14 2019 01:56pm
Quote (Ezraaa @ 14 Jun 2019 20:54)
no kurwa debil xd
nikt nie napisał, że to jest dobre bo polskie, a islamskie złe, bo obce xd pierdolisz jak początkujący dziennikarz tvn.
Z islamem jest taka różnica, że ci ludzie są tak wychowywani, ich czyny tłumaczone są wiarą, a do tego są rozwiniętą organizacją, która dysponuje olbrzymim kapitałem, a jedynym ich celem jest zajebać białasów - innowierców.
Śmiesz kurwa porównać powyższych do kibola atakującego meczatą jednostkę? xd Poza tym skąd wiesz, że niewinnego? Nagłówek lepiej brzmi?
Co będzie następne?
porównanie spalenia kukły żyda do masowej śmierci rzeszy niewinnych ludzi czasie drugiej wojny światowej? oh wait...

Przecież to analfister był tą laską, co dzwoniła po kolegów.
Member
Gold: 12,059.17
Jun 14 2019 11:35pm
Quote (Ezraaa @ 14 Jun 2019 20:54)
(...)
Z islamem jest taka różnica, że ci ludzie są tak wychowywani, ich czyny tłumaczone są wiarą, a do tego są rozwiniętą organizacją, która dysponuje olbrzymim kapitałem, a jedynym ich celem jest zajebać białasów - innowierców.
Śmiesz kurwa porównać powyższych do kibola atakującego meczatą jednostkę? xd Poza tym skąd wiesz, że niewinnego? Nagłówek lepiej brzmi?
Co będzie następne?
porównanie spalenia kukły żyda do masowej śmierci rzeszy niewinnych ludzi czasie drugiej wojny światowej? oh wait...

Tak samo mogę powiedzieć:”z kibolstwem jest tak, ze ci ludzie są tak wychowywani (wśród napastników byli przecież nieletni a ten z maczeta miał zaledwie 21 lat). Ich czyny tłumaczone są oddaniem dla klubu. Jedynym ich celem jest zwalczać kibiców innych klubów”
Prawda, że brzmi podobnie?
A terroryści islamscy wcale nie są tacy bogaci jak ci się wydaje i jak próbujesz to tutaj ludziom wmówić.
ISIS nie ma już nawet terytorium. Istnieje już tylko w internecie.

A chłopak w Krakowie był niewinny bo było napisane w artykule, że przyczyna ataku był t-shirt.
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Warn: 60%
Jun 14 2019 11:39pm
Quote (Ironfister @ 15 Jun 2019 06:35)
Tak samo mogę powiedzieć:”z kibolstwem jest tak, ze ci ludzie są tak wychowywani (wśród napastników byli przecież nieletni a ten z maczeta miał zaledwie 21 lat). Ich czyny tłumaczone są oddaniem dla klubu. Jedynym ich celem jest zwalczać kibiców innych klubów”
A terroryści islamscy wcale nie są tacy bogaci jak ci się wydaje i jak próbujesz to tutaj ludziom wmówić.

A chłopak w Krakowie był niewinny bo było napisane w artykule, że przyczyna ataku był t-shirt.

Skąd to wiesz? Zgaduje że gdzieś przeczytałeś, dlaczego uważasz że ten kto to napisał mówił prawdę? Może powtarzał tak jak ty powtarzasz teraz?
Po drugie ISIS ma baze pod moim domem (idioci spać nie dają ale to nic) typków trzymam krutko żeby mi podwórka nie rozpiżyli na kawałki
Banned
Gold: 347.00
Jun 15 2019 12:30am
ten fister niezly polityczny tryhard prawie dorownuje wronie w probach zdobycia tt
Member
Jun 15 2019 01:28am
Quote (Kyuei @ 15 Jun 2019 07:30)
ten fister niezly polityczny tryhard prawie dorownuje wronie w probach zdobycia tt

W nosie mam jakiś trusted tag. Nie działam dla odznaczeń ani pieniędzy.

Po prostu zależy mi na losie Polaków w Polsce.
Nie mogę patrzeć jak Polska oddala się od zachodu i od demokracji.
Marze o tym, aby Kaczyński z Korwinem i Rydzykiem przestali szkodzić Polsce, wtedy i ja byłbym tutaj na tym forum niepotrzebny.

This post was edited by Ironfister on Jun 15 2019 01:28am
Banned
Gold: 347.00
Jun 15 2019 01:45am

Quote (Ironfister @ Jun 15 2019 09:28am)

Marze o tym, aby Kaczyński z Korwinem i Rydzykiem przestali szkodzić Polsce, wtedy i ja byłbym tutaj na tym forum niepotrzebny.

dziekujemy ci ze tak sie dla nas starasz na fourm o grze komputerowej ale skoro marzysz o takich rzeczach to powinnismy sie lepiej poznac bo zostaniesz tu na zawsze
Member
Gold: 306.44
Jun 15 2019 02:16am
Przypominam, ze ten podludz, to idol analfistinga
Member
Gold: 3.01
Jun 15 2019 02:27am
Quote (Ironfister @ 15 Jun 2019 09:28)

:rofl: Im bardziej zaprzeczasz, że nie masz płacone od posta, tym bardziej nikt ci nie wierzy. Hitler byłby z ciebie dumny.
Member
Gold: 79.01
Jun 15 2019 02:27am
Quote (Ironfister @ Jun 15 2019 07:35am)

xddddddddddddddddddddddddddd

Już widzę, jak rodzice uczą dziecko, że powinno napierdalać kibiców wrogiego klubu xd
Załóżmy przez chwilę, że typ dostał "za niewinność". Pierwsza sytuacja to nie jest, odkąd pamiętam niejednemu się zdarzyło dostać wpierdol (tak nawet w biały dzień!). Jakie polityczne rozwiązanie widzisz? Na chwilę obecną nie widzę żadnego.
Kolejna sprawa, pamiętam jak broniłeś niewinnych muzułmanów, żeby nie zdeprecjonować ich z terrorystami, jednak twoja narracja jednoznacznie podąża w kierunku zdeprecjonowania grupy "kiboli" wrzucając ich do jednego wora. #MindFuck
Zgodę mamy tylko w tym, że jedne i drugie zasługują na surową karę, ale na tym płaszczyzna porozumienia się kończy. Porównanie totalnie nieadekwatne, wręcz tvnowskie.

Poczytaj sobie o wpływach ISIS z przemytu narkotyków :) Zdziwiłbyś się co do ich wpływów.
ISIS nie musi mieć terytorium, żeby sprawnie funkcjonować.
Member
Jun 15 2019 05:42am
Quote (Majonez @ 15 Jun 2019 09:16)

Idol to może nie, ale materiały robi ciekawe.

Zapewne właśnie dlatego, że wybory w 2015 skończyły się niespodzianką, to teraz Lis jest ostrożniejszy.
Zresztą jak tylko takie rzeczy macie Lisowi do zarzucenia, to znaczy ze guzik macie.
Go Back To Polska Topic List
Prev1136113621363136413651426Next
Add Reply New Topic New Poll