Quote (VexWilk @ 19 Sep 2010 20:49)
Kilka pytań mam do was : Jaki Char Owni
Fighter
Barbian
Jak już powiecie jaki char Owni to Jaką Broń Do Niego Nosić i w co Pakować
jak pokapuje wszystko i bedzie ownil to dam 10 fg
Nie ma czegoś takiego jak "owniący char". To nie Diablo. To są tylko zwykłe obrazki, a ważne są staty. Idziesz w melee albo caster.
Bronie? Hmm, można różnie doradzać. Jakbyś poszedł w same swordy, to masz spokój aż do paladyna włącznie.
Jak ktoś sobie marzy o resecie i liczy się z taką postacią jak Headhunter, to lepiej iść w axy i daggery, bo wtedy masz już bronie dla każdego melee.
Quote (myl0rd @ 19 Sep 2010 20:54)
Też do końca nie ma różnicy jaka broń, bo avg każdej broni jest takie samo. Przy clubach/swordach możesz zadać bardzo niski krytyk albo i też bardzo wysoki. Przy axach znowu krytyki są mniej więcej na tym samym poziomie, więc wychodzi na to samo. Do tego dex zmniejsza otrzymywane krytyki. Według mnie 100-110dex reszta str, ale to też wszystko w zależności od posiadanych przedmiotów. Wydaje mi się, że dex jak i str są równie ważne z minimalną przewagą na str. Jeśli się mylę to poprawcie mnie, chętnie sam się też czegoś nauczę.
Jak narazie nauka idzie dobrze

Ktoś na LS forum dawno robił takie badanie i wyszło mu, że nawet z axów lepiej mu wchodziły critici i jego avg damage był minimalnie większy, niż z criticów ze swordów. Teoretycznie jednak i praktycznie wszysko powinno być tak samo.
This post was edited by barteq88 on Sep 19 2010 01:01pm