Quote (Grigo @ Sep 2 2010 03:05pm)
Sama myszke
Jak mam rozdawac staty Samurajowi? Mam swordy, charmy na str i armory na ee. Rogue robilem na 70 dex i reszta str, a pierwsze 10 dawalem w vita.
A ja niedawno tydzień zacząłem grać warriorem, dowlokłem się jakoś ( prawie bez fg ) do MQ, wkładam te klucze bez żadnej nadzieji, a tu bach! i zadziałało

Samurajem też już próbowałem MQ, ale spaliłem na pierwszych drzwiach. Z tego co ja zrozumiałem, to wartość dexa powinna być zależna czy gra się
głównie cata czy arena oraz od tego jaką broń nosisz. Granie na arenie bez tego książkowego ~120 dex ze średnio-lipnym stuffem jest raczej niemożliwe ewentualnie bardzo smutne.
W cata to wiadomo, można nawet full str na swordach grać jak masz szczęście się podłączać pod fajne party, ale ludzie mówią, że dla swordów dex
powinien być wysoki, bo jedyna ich siła tkwi w krytyku ( tu się zgadzam ). Dorzucanie do Vita na sc dla samuraja jest niepotrzebne. A może ktoś poradzić jak się to ma z daggerami ?
Ile dexa dać samurajowi, którym noszę sztylety ? Gram 70% arena 30% cata gdzieś.
e/ a wlasnie zobaczyłem, że mike pisał wyżej, że dex > 100 przy sztylecie. Poniżej 100 czyli optymalnie ile ?

btw jestem noobem w LS oczywko
This post was edited by hanni_69 on Sep 3 2010 06:34am