Quote (dan_07 @ 24 Jun 2014 22:55)
Jaka znowu, kurwa, mentalność

Jeżeli już bawisz się w streamowanie, to mogę Cię jedynie zapewnić, że z takim opisem kanału wychodzisz na zagraniczną cebulę, z której warto się co najwyżej pośmiać. Praktycznie w każdym jednym zdaniu jest błąd, więc żadnego feedbacku nie dostaniesz. Weź to wszystko skopiuj, wyślij komuś kto ma cokolwiek wspólnego z angielskim i miej chociaż ten profil na pewnym poziomie.
Przecież stream jest dla śmiechu. Trzeba być debilem, żeby traktować stream z gry jako poważnie źródło wiedzy i inspiracji.
Mentalność natomiast jest taka, że żaden z zagranicznych się nie nabija z mojego angielskiego, co lepsze Polacy też się nie nabijają z mojego polskiego który nie jest wcale doskonały, lecz nabijają się z języka, którego liznęli w podstawówce na poziomie A1. Sami hamujecie swój rozwój bo każdy kto umie język obcy na poziomie komunikatywnym boi się otworzyć gębę, żeby robić zagraniczne interesy bo zaraz dostanie opierdol od kolei z piaskownicy, że źle odmienił "Du ist(bist) die Hurensohn" przez przypadki.
Ps. Znajomym do korekty wysyłam poważne teksty. Nie chce im zawracać głowy pierdołami szczególnie, że nie muszę się lansować na poliglot
Ę w emo świecie dzieci neo.