Quote (Jasko @ 14 Dec 2010 20:46)
ja to mam nadzieje, że prot warrek i dk dostaną nerfa, toż to napierdala jak szalone, a warrior prot to już kosmos. ostatnio chłopak siory, właśnie prot warrek sam ubił połowe pierwszego bossa w deadminesach hc lecząc się victory rushem ~~. te male patche pomogly i co-nieco naprawiły, bo po wbiciu 85 po kilku runach i juz z niebieskim gearem na poziomie 333 nie mogłem wycisnąć więcej niż 8k dpsu lockiem w destro, teraz ładnie leci na tank'n'spankach 13-15k. rekordowo to mi się udało pocisnąć 18k jako burst przez pierwsze pol minuty na trzecim bosie z blackrock hc ;o. chociaz AoE ma hujowe, przynajmniej w destro.
hahaha ciekawe w jakis sposob ^^
Quote (ButelkaPerriera @ 14 Dec 2010 21:33)
to niech mi ten twoj przyjaciel powie gdzie on ma moby podczas walki z bossem. to raz. victory rush z protowym talentem leczy TYLKO 5% MAX HP (10% z glyphem). Bez talentu leczy 20(25 z glyphem). za chuj nie ma 160-200k hp, wiec jak takie gowno wciska, to dziekuje
e: i kurwa, sorry bardzo, ale nigdzie KURWA NIGDZIE SPLEPY DEBILU nie powiedzialem ze proccuje tylko z mobow ktore daja xp, bo jedyny warunek by dostac VR to zabicie KOGOKOLWIEK kto ma lvl niemniejszy o 9 od ciebie
nie wiem od czego to zalezy, ale czasami potrafi z tego wyleczyc jakies 1/3 zycia
This post was edited by miki_mouse on Dec 14 2010 04:53pm