Quote (rollen @ Oct 20 2010 06:57pm)
a on gral w realu?
moze tez gdzies tak bylo co nie zmienia faktu ze to bylo epickie
/dzisiaj to ten ham dostanie lekcje footballu imo
tylko to mozesz
czy te jesteś skrajnym przypadkiem debila, czy mi sie wydaje?
Quote (Henio17 @ Oct 20 2010 10:41pm)
nie chce dolewac oliwy do ognia, ale te przyklady sa nadal w twierdzeniu, ze owacje dostaje sie przegrywajac.
w ogole to nie wiem, co ma ronaldinho do realu. to ze dostal owacje, znaczy, ze ludzie go docenili. nie boj sie, za takie ceny biletow, jakie tam niektorzy placa, to bysmy tu darli sie w nieboglosy widzac na zywo sztuczki techiniczne najlepszych pilkarzy

w ogole visca el barca

możesz sobie przybić piątke z rollenem, obaj albo genialnie udajecie albo nie skończyliście nawet szkoły podstawowej.
Quote (Massimus @ Oct 20 2010 10:54pm)
przedstaw swoj
prosze ja ciebie bardzo (NAJPROŚCIEJ JAK POTRAFIE, ŻEBY PRZEZ PRZYPADEK PAN (TĘPAK) ROLLEN ZAŁAPAŁ):
NIE TYLKO KIBICIE ARSENALU POTRAFIĄ ODJEBAĆ "STENDING OWEJSZYN" DLA PIŁKARZA DRUŻYNY PRZECIWNEJ, TYBMBARDZIEJ ŻE NA ARSENALU KLASKALI KIEDY WYNIK ZMEINIŁ SIĘ NA5:1 NA KORZYŚĆ ICH UKOCHANEJ DRUŻYNY, NATOMIAST W W/W PRZYPADKACH (PRZEZ MOJĄ SKROMNĄ OSOBĘ) KIBICE KLASKALI NAWET PRZY KATASTROFALNEJ SYTUACJI DLA SWOICH ULUBIENCOW
teraz wszyscy kumają?
E:\ Z BRAKU ARGUMENTÓW NIE ZAPOMNIJ MNIE ZAREPORTOWAĆ O FLAME, BO NAD RIPOSTĄ MYŚLAŁEŚ Z 24H Z TEGO CO WIDZE
This post was edited by ARRY on Oct 20 2010 05:22pm