Quote (lszcz @ 19 Aug 2010 21:41)
moglbym zaopatrzec sie w numer gg kogos z was? :x mam jeszcze sporo pytan, chcialbym sie poradzic w kilku kwestiach i ew. popytac o ceny cuz nie mam pojecia co ile moze kosztowac oraz na co zwracac uwage :/
pamietam ze gdzies byl taki poradnik jakie itemy zbierac ale nie wiem gdzie :f
/e konsternacja ok

to takie pytanie jeszcze, lepiej kupic chramy z wiekszym rozrzutem leczenia? bo zauwazylem ze np w ofensywnych lightning maja najwieksza roznice w dmg, i tak samo jest w leczacych, bardziej oplaca sie kupic te ktore maja male min ale duze max czy raczej te z mala amplituda?
;DDDD amplituda ;D
11348001
pan Piotr zawsze chetny do pomocy ^^
co do gatunku charma to raczej kwestia gustu, tylko tyle ze z lightem teoretycznie tracisz troche wiecej dmg niz przykladowym icem (tzn overkill), glownie na low lvlach, ale z kolei ice bywaja drozsze, generalnie wielkiej roznicy miedzy nimi nie ma
co do healow niby tak samo ale jak masz dobry sprzet to najlepszy fokus bo taki 1k avg i tak wystarcza spokojnie a wildem bys mial dajmy na to 200-1800 i polowe tego bys zmarnowal leczac a czesto bys nie doleczal, ale na poczatek nie powinno Ci robic wiekszej roznicy, zwlaszcza ze wildy z reguly tansze sa
This post was edited by Leny on Aug 19 2010 03:25pm