Quote (HillOvCypress @ 15 Aug 2010 21:07)
aktualnie trzymam tak:
od roku agame brodata w odmianie yellow, ma 43 cm razem z ogonem
od pol roku te pajaczki : Thaupinious gigas (czy jakos tak) i psalmopeusa irminie. nie liczylem im wylinek, sa zdrowe duze i silne

imo atrax robustus > walesak brazylijski
i taka ciekawostka na temat jadu tego brazolskiego, otoz robia z niego lek na impotencje

Imo, jezeli chodzi o skutki ukaszenia, Sicarius terrosus > Atrax robustus, Phoneutria nigriventer i wszelkie pozostale pajaki, poza tym leku na impotencje jeszcze nie robia, ale prawda jest, ze podstawowym objawem, po ktorym rozpoznaje sie ukaszenia tego pajaka u mezczyzn jest wielogodzinny, bardzo silny, czasami opisywany jako bolesny (!) wzwod.
Tapinauchenius gigas fajna bestia, Psalmopoeus irminia tez, mam tego drugiego i niby polecany jako pajak dla poczatkujacych a szybkoscia przewyzsza moje Poecilotherie.

Quote (HillOvCypress @ 15 Aug 2010 21:07)
pierdolenie z tym 120cm, w sklepach trzymaja je w terrariach po 50x50, a te chuje co rozmnazaja dla ilosci i zarobkow to w jeszcze mniejszych, 90 spokojnie styknie. agama i tak caly czas sie wygrzewa, przynajmniej moja i mojego m8a.
Taa, sugeruj sie tym, w jakich warunkach trzymaja zwierzaki w zoologach to na pewno dlugo sobie pohodujesz swoje...
This post was edited by TheEmbrion on Aug 15 2010 01:17pm