In the Polish section only kkbbhh was attacking, but fortunately now he has probably suffered a long suspension and won't be back here anytime soon.
Wyobraź sobie teraz, że masz pięć osób takich jak Kkbbhh, które lubią się zjednoczyć przeciwko innym!
Tak właśnie wygląda obecnie sytuacja w GC! Jednego z nich już wyeliminowałem, a reszta prawie nic nie publikuje! To właśnie przez nich GC jest tak martwe i nudne! Cały czas zgłaszają posty innych użytkowników, co skutkuje ich zawieszaniem i ostrzeżeniami!
Atakują ludzi, a potem zgłaszają ich, gdy ci się bronią!
Kkbbhh prawdopodobnie zniknie na rok!
Well, such girls usually have a dynamic career in the PL section, but it's not very long.B)
Cześć, kondes! Miło cię widzieć!
I'm sorry, honey. I was in bed all day yesterday and just got up. You're probably sleeping soundly... I'm sorry I haven't written. I love you so much!:( :blush:
Dobry wieczór, kochanie! Ja też cię kocham! Bardzo za tobą tęskniłam!!! Nie martw się, kochanie, wczoraj byłam w pracy, a dzisiaj też pracowałam, więc trochę trudniej nam się rozmawia! Ale przez następne trzy dni będę miała wolne! Nadal cię kocham i nadal jesteś moim przystojnym chłopakiem!
Kocham cię, skarbie, i tęsknię za tobą!