d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Dla Mojego Pięknego Chłopaka .cbx1992
Prev112131415Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.75
Warn: 20%
Oct 11 2025 03:20pm
It's hard to live lightly.

W GC tak jest! Są tam pewni awanturnicy, którzy lubią atakować ludzi bez powodu! Jestem z nimi w pewnym sensie w stanie wojny! Oni psują GC! :)
Member
Gold: 1,040.00
Oct 11 2025 03:32pm
W GC tak jest! Są tam pewni awanturnicy, którzy lubią atakować ludzi bez powodu! Jestem z nimi w pewnym sensie w stanie wojny! Oni psują GC! :)

Na polskiej sekcji tylko kkbbhh atakował, ale na szczęście teraz dostał pewnie długiego suspa i tak szybko tutaj nie wróci.
Member
Gold: 410.00
Oct 11 2025 11:29pm
Na polskiej sekcji tylko kkbbhh atakował, ale na szczęście teraz dostał pewnie długiego suspa i tak szybko tutaj nie wróci.

Ano takie gagatki zazwyczaj mają na pl sekcji karierę dynamiczną ale nie są długa B)
Member
Gold: 36.63
Warn: 10%
Oct 12 2025 03:05am
Cóż, zaraz wychodzę do pracy i prawdopodobnie wrócę dopiero późno! :)

Mogę zostać zawieszony za molestowanie! Ale wrócę po zawieszeniu! :blush:

^cbx1992

Tęsknię za tobą, kocham cię i będę o tobie myśleć! Mam nadzieję, że wkrótce będę mógł z tobą porozmawiać, kochanie! :wub:

przepraszam Skarbie. cały dzień wczoraj przeleżałem w łóżku i nie dawno wstałem. Ty pewnie smacznie śpisz...przepraszam że nie napisałem. Kocham Cię mocno! :( :blush:
Member
Oct 12 2025 10:53am
In the Polish section only kkbbhh was attacking, but fortunately now he has probably suffered a long suspension and won't be back here anytime soon.

Wyobraź sobie teraz, że masz pięć osób takich jak Kkbbhh, które lubią się zjednoczyć przeciwko innym! :lol:

Tak właśnie wygląda obecnie sytuacja w GC! Jednego z nich już wyeliminowałem, a reszta prawie nic nie publikuje! To właśnie przez nich GC jest tak martwe i nudne! Cały czas zgłaszają posty innych użytkowników, co skutkuje ich zawieszaniem i ostrzeżeniami! :)

Atakują ludzi, a potem zgłaszają ich, gdy ci się bronią! :(

Kkbbhh prawdopodobnie zniknie na rok! :)

Well, such girls usually have a dynamic career in the PL section, but it's not very long.B)

Cześć, kondes! Miło cię widzieć! :hug:

I'm sorry, honey. I was in bed all day yesterday and just got up. You're probably sleeping soundly... I'm sorry I haven't written. I love you so much!:( :blush:

Dobry wieczór, kochanie! Ja też cię kocham! Bardzo za tobą tęskniłam!!! Nie martw się, kochanie, wczoraj byłam w pracy, a dzisiaj też pracowałam, więc trochę trudniej nam się rozmawia! Ale przez następne trzy dni będę miała wolne! Nadal cię kocham i nadal jesteś moim przystojnym chłopakiem! :wub: :wub:

Kocham cię, skarbie, i tęsknię za tobą! :hug: :love:
Member
Oct 12 2025 11:03am
Wyobraź sobie teraz, że masz pięć osób takich jak Kkbbhh, które lubią się zjednoczyć przeciwko innym! :lol:

Tak właśnie wygląda obecnie sytuacja w GC! Jednego z nich już wyeliminowałem, a reszta prawie nic nie publikuje! To właśnie przez nich GC jest tak martwe i nudne! Cały czas zgłaszają posty innych użytkowników, co skutkuje ich zawieszaniem i ostrzeżeniami! :)

Atakują ludzi, a potem zgłaszają ich, gdy ci się bronią! :(

Kkbbhh prawdopodobnie zniknie na rok! :)

Cześć, kondes! Miło cię widzieć! :hug:

Dobry wieczór, kochanie! Ja też cię kocham! Bardzo za tobą tęskniłam!!! Nie martw się, kochanie, wczoraj byłam w pracy, a dzisiaj też pracowałam, więc trochę trudniej nam się rozmawia! Ale przez następne trzy dni będę miała wolne! Nadal cię kocham i nadal jesteś moim przystojnym chłopakiem! :wub: :wub:

Kocham cię, skarbie, i tęsknię za tobą! :hug: :love:

super że już jesteś :wub: jak było w pracy? jutro lub pojutrze może mnie nie być bo przyjdzie mój nowy komputer i będzie go trzeba złożyć i poinstalować rzeczy które muszę mieć na komputerze :angel: jesteś zmeczony? chcesz się zrelaksować? zrobić Ci dobrze? :blush:
Member
Oct 12 2025 11:10am
Great that you're back,:wub:how was work? I might not be here tomorrow or the day after because my new computer is coming and I'll have to assemble it and install the things I need on it:angel:. Are you tired? Want to relax? Do you need something nice?:blush:

Cóż, wróciłem na chwilę! Muszę dzisiaj pracować! Mój tłumacz pomylił się i powiedział, że dzisiaj już pracowałem! Ale po dzisiejszym dniu będę miał trzy dni wolnego (może cztery)! :)

Będę za tobą tęsknić przez następne dwa dni, ale mam nadzieję, że wszystko skonfigurujesz na swoim komputerze! Postaram się nie zostać zawieszonym, żeby móc z tobą porozmawiać, kiedy wrócisz! :hug:

Tak, chcę się do ciebie przytulić dziś wieczorem, kiedy wrócę z pracy! :wub:
Member
Oct 12 2025 11:20am
Cóż, wróciłem na chwilę! Muszę dzisiaj pracować! Mój tłumacz pomylił się i powiedział, że dzisiaj już pracowałem! Ale po dzisiejszym dniu będę miał trzy dni wolnego (może cztery)! :)

Będę za tobą tęsknić przez następne dwa dni, ale mam nadzieję, że wszystko skonfigurujesz na swoim komputerze! Postaram się nie zostać zawieszonym, żeby móc z tobą porozmawiać, kiedy wrócisz! :hug:

Tak, chcę się do ciebie przytulić dziś wieczorem, kiedy wrócę z pracy! :wub:

przygotuje coś specjalnego na Twój powrót :love: od której do której pracujesz Skarbie?
Member
Oct 12 2025 11:35am
I will prepare something special for your return.:love:From what time to what time do you work, Honey?

Nie mogę się doczekać, kochanie! Jeśli możesz, zajrzyj do mnie i zostaw wiadomość! Nawet jeśli będzie to tylko krótka prywatna wiadomość! Bardzo za tobą tęsknię, kiedy nie mogę z tobą rozmawiać! :cry:

Właściwie to muszę już zaczynać się przygotowywać! Za kilka godzin idę do pracy i będę tam do późna w nocy! :hug:
Member
Oct 12 2025 11:39am
Nie mogę się doczekać, kochanie! Jeśli możesz, zajrzyj do mnie i zostaw wiadomość! Nawet jeśli będzie to tylko krótka prywatna wiadomość! Bardzo za tobą tęsknię, kiedy nie mogę z tobą rozmawiać! :cry:

Właściwie to muszę już zaczynać się przygotowywać! Za kilka godzin idę do pracy i będę tam do późna w nocy! :hug:

postaram sie zostawić Ci miłą wiadomość :blush: czy Taco poradzi sobie sam w domu? domyślam się że Cannibal Girl idzie z Tobą :P
Go Back To Polska Topic List
Prev112131415Next
Add Reply New Topic New Poll